Јас би ти препорачала да направиш и друг, на овој линијата што се гледа не е на местото каде што треба.
Па да, вчера направив од тие, и исто ми покажа бледа црта ама ај реков и денес овој да го направам и ете што излезе.. А ми касни 3 дена веќе.
На три дена каснење мислам дека треба да е бар разбирливо бледа, ако не е скроз црвена. Направи си преку крв, најубаво ќе си знаеш. За симптоми како лошење од мирис или стрвост е прееерано.
Мене ми рекоа дека постои шанса, но меѓутоа, е уште многу рано али секако дека нешто се гледа Симптомите и понатаму ми продолжуваат, очи едвај отварам а поручек обично никогаш не спијам, баш и прееска нака 2 саатот, едно добри два саата и кусур сум заспала како топ.. Што е Господ не е никој
Девојки, Дали некој може барем некако да ме утеши додека утре не отвори матичната. Пробуваме за бебче од овој месец, требаше да добијам на 7.7. Секогаш ми доцни, па така и сега. Имам болни гради веќе 1 недела, а од 8.7 имам кафеав исцедок. Не е многу, но тука е веќе 4 ден. Направив тест на 9.7, беше негативен. Имам како менструални болки, како во секој момент да ќе добијам и повремена болка во стомакот на левата страна. Многу сум исплашена да не е некој проблем… читам се и сешто… Некој со слично искуство ако има, да се смирам додека утре да се слушнам со докторката да ми закаже преглед
Секако ќе се слушнеш и со докторката, но можно е да е имплантациско крварење кафеавиот исцедок така да направи си уште еден тест утре, задутре или уште поубаво бета. Ти посакувам две цртки што побрзо .
Мене ми се имаше случено исто пред 3 години таков кафеав исцедок и менструални болки и на преглед ми рече воспален јајник и примав терапија. Е сега најдобро преглед кај матичен, ова 4 дена не би рекла дека е имплантациско.
Дај Боже мила да е тоа, мене ми е страв дека веќе 4 дена трае… Не знам дали е можно толку долго, па милион филмови си направив.. Фала ти многу за одговорот Баш тоа и мене ми е чудното, а од друга страна прв месец пробуваме, баш е во периодот кога требаше да ми дојде и стварно сум збунета Секако утре ќе закажам преглед, ти благодарам за одговорот
Mene mi se sluci istoto vo januari , na denot koga trebase da dobijam pocna so rozevo i prodolzi so kafeav iscedok, mi traese skoro dve nedeli, Dr mi rece deka e predmenstrualen sindrom no otkako zavrsi toa, toj mesec ne mi dojde normalna menstruacija, tuku naredniot. Jas nemav togas nitu bolni gradi nitu bolki vo stomak. Za implantacisko ne bi rekla deka e bidejki trae den dva, mozebi ti probiva. Za sekoj slucaj povtori go testot utre zadutre..
Мене истото ми се случи, ама имав биохемиска. Ми доцнеше 5 дена, правев тест со бледа линија и веќе после 2 дена добив, имав силни болки во половината по што следеше кафеав исцедок , можеби околу 20дена. Симонида тогаш ме прегледа ми рече од стрес - жено Божја каков стрес јас втора цртка имав... Ме испрати бета да испитам, ама ништо од бетата, јас веќе "крварев".... Нејсе, помина. Зборот ми е, да не занемарувате кафеави исцедоци кои траат повеке од 1 недела, сигурно се случува нешто, биохемиска, воспаление, цисти итн.
Баш и од такви работи ми е страв и мене. Веќе 5 ден имам кафеаво, со тоа што имав негативен тест и болки во градите. Закажав после во 5:30, едвај чекам да отидам… Фала ти за споделеното.
И јас имав биохемиска ,направени 2 теста на двата втора линија не скрос бледа ама не ни жар црвена по 11 дена од нигде никаде обилно крварење,бета проверив и ми беше 21,па по 2 дена падна на 7 или 9 не се сеќавам. Прв пат се соочив со такво нешто,но фала Му на Бога сега сум веќе 7ми месец бремена,така да шо и да е без разочарување кај е Господ никој не е!