inace primiv vakcina fajzer pred tri dena dali moze da vlijae neshto na ciklussot ili sepak da pravam test da ne sum slucajno bremena
a jas procitav i mi kazaa deka ne vlijaela vakcinata za zabremenuvanje i za bremenost.... pa sea nezz so da mislam da pravam test ili da pocekam eve 6den docne uste
Какви болки се нормални во почетокот на бременоста? Дали слаби повремени менструални болки и грчеви се знак дека треба да се посети лекар и да се прима терапија.
Баш такви се нормални, слаби и повремени. Ги имав во близначката бременост и не примав терапија. Ама, бидејќи не ти ја знаеме историјата, убаво е да се консултираш со матичниот гинеколог.
Imam edno prasanje mozebi e glupo no stvarno sakam da spodelam mislenje so vas?dali e mozno posle 2 negativni testovi edniot so utrinska mokraca test sure check izleze negativen i denes 5 den docnenje na pladne druga firma test povtorno negativen dali bi mozela da postoi bremenost?da napomenam deka ne sum vo iscekuvanje da bidam bremena isto taka da napomenam deka na 29.05 imav spontan aborus koj zavrsi so kiretaza nareden mesec imav menstruacija na 02.07 ovoj mesec mi docni a nemam nekoi jaki siptomi kako za menstruacija ili mozebi treba da se opistam za da dobijam
За забремување и бременост не пишав дека има некакво влијание , но дека може да ти задоцни од вакцината да.
Da ne si imala pokasno ovulacija? Kaj mene bese taka, mn testovi napraviv site negativni, a bev bremena. Napravi preku krv kje si znaes na sto si.
Mi kasnese 10 dena, ama moze sum imala pokasna ovulacija i ne mi pokazuvaa testovite, na kraj otidoc bhcg i se vide deka sum bremena.
denes napraviv test so prva utrinska mokraca i e negativen, a menstruacija nema 8 den mi kasne, nezz so ke e, simptomi nemam nis samo so sum pospana i umorna drugo nis nema..... dajte mislenje da odam na ginekkolog ili da pocekam uste
Минатиот циклус ми беше таков. Заради стрес овулацијата ми беше 2 недели подоцна од обично и ми дојде 2 недели подоцна од вообичаено. Можно е и кај тебе доцна овулација, јас би почекала.
Закажи на гинеколог обавезно да ти земат крв и да се провери. Ако не е бременост тогаш е нешто друго.
Јас правев еве два дена по ред на еден ми се појави ептен бледа бледа линија а на другиот сабајле негативен. Денес ми е ден за добивање...
I jas taka, prviot mi bese eptwn bleda vtora linija, posle slednite site negativni. Pa na kraj pravev bhcg.
А имаше менструални болки или бел секрет тие денови кога ти каснеше? Јас еве уште чекам да пробие, осеќам дека секој момент ќе ми дојде ама уште ништо...