Lele jas ne mozam da docekam uste nekoj den, a skoro 3 nedeli imam bolki vo stomakot polovinite, pa se mavtav po doktori na eho na abdomen bev od so nemam ni apetit, daj boze da sum bremeena
Добро би било да одиш на гинеколог,можеби ќе ти треба поддршка за бременоста ќе ти даде терапија,инаку одмарај не кревај тешко,многу често се случува,битно е да немаш болки менструални и црвена крв
Vo ponedelnik ke odam, kako ke izdrzam do ponedelnik ni jas samata neznam, cel den si go prelezav. Kako Bog sto e nikoj ne e, so pozitivna misla se nadevam Deka se ke bide kako sto treba.
Не грижи се ако не е обилно и немаш јаки болки нормално е. Сега само одмарај, не се движи многу и потражи терапија за подршка во понеделник. Патем честитки
Ако ти доцни 4 дена големи се шансите да е имплантациско. Стрпи се уште еден ден ќе бидеш сигурна во понеделник. Се додека не е свежа крв треба да е ок.
Zdravo so deckoto imavme sex se dvoumi dali svrsi ili ne ko mu idese go izvade mu bese vlazen od mojata bez kondom imavme sex a jas von stio moment pojdov vo wc da isfrlam ako sum imala Dali mozi da sum bremena??
Бременост може да настане и без ејакулација. Мене лично не ми се случило, ама теоретски е можно и постојат примери. Затоа најбезбедно е да се користи контрацепција доколку бременост не е посакувана.
Se skina malce Ama ne dosvrsi kako demek da mu idi i vo toj moment go izvade jas pojdov vo wc Samo mu bese vlazen od kondomo i od mojata ama.kako nanstrek demek mu idi
Здраво девојки ,само јас ли гледам нешто или ..... Имам редовен циклус на 28 дена ,пред неколку дена имав две капки кафено што никогаш не мо се сличило за по три дена да ми дојди некако имав чудно крварење денес ми престана и сега направив тест
Не ми е јасноо како ,денес ми престана крварењето навистина имав нормален циклус дури и повеќе крварев ,има ли некоја со слично искуство ,последен однос 6 дена пред да ми дојди ,а денес ми е десетти ден од однос,нз што да правам
Негативен е тестот, линијата не е на место, треба да е под ознаката Т. Некоја евапорациска е оваа. Направи и друг за секој случај, ама овој не е позитивен.
Кој ден од циклус ти е ако сметаш како да не си добила воопшто? Можно е да е биохемиска зашто ако не е многу рано ова е многу бледа црта. Најдобро да провереш преку крв
Ок, тоа проѕирно растегливо како белка од се вика цервикален мукус и е симптом за овулација, не за бременост. Време е за акција кога ќе забележите ваква појава. Цервикалниот мукус помага на спермата да се одржи и да отпатува до јајце клетката. Поврзано е со плодноста, дури и природата го создала да личи на јајце (белка од јајце-пат до јајце клетка) да ни олесни препознавање