кога се појавуват првите симтоми значи вака....стомакот ме боли веке 2 недели и во предниот дел и горе осејкам болки во грбот а и мегу градите ,а со дечкото имавме пред 5 дена не заштитен однос,а тие болки ги имав и пред тоа дали е можно да се симтоми на бременост или е нешто друго ? Многу сум нервозна можеби е тоа затоа што се плашам дека е вистина а го нејкам тоа и мислам на тоа ? ве молам помагајтее
девојки дали во вторта недела,пр ако си трудна може да е едн од симптомите болка на грати ито како пред добиванје да сум и стомаков малку ме боли и само спијам како мрднат одвај чекам да поминат три недели и да правам тест пукнав више....али дотогаш казете ми дали е ова сиптом?страв ме факја
Вака значи,ми каснеше цел декември ми дојде на 1 јаноари и од тогаш до сега се уште немам добиено ,секој ден осеќам симтоми како да добивам ама ништо ни абер,приметив многу ми се отвори апетитов само мислам на јадење и само јадам,стомаков ми е подуен и мачнина осечам од време на време,дали се тоа симптоми на бременост или ?? и пред некој ден седејќи како со нож да ми помина нешто низ стомаков,може да ми е и од нервоза да ми касни со испитиве што ги имав или ќе видиме(ама мене ми е чудно затоа што не свршил во мене се пазиме)..
Мачкице земи си тест па ќе видиш, ама ако се пазите мали се шансите иако пак има мал процент на веројатност.
Ама мене ми е чудно како може толку време да ми касни а и плус симптомиве,стомаков ми е подуен како 3 месец да сум трудна,абе да сум тоа е супер.ќе почекам уште некој ден па ќе земам тест и ќе видиме
брзо го смени мислењево , пред месец дена не сакаше да си види може од многу работи да ти касни, симптомите не се кој знае што да ме видиш мене какво стомаче имам и колку јадам ѓоа 5ти месец сум Направи си тест уште утре и ќе знаеш Инаку ако имате повторени односи, без тој да уринира и да се измие има големи шанси да си
здраво..имам големи болки во јајниците..за два три дена треба да добијам а обично имам болна менструација...дали би можело да е знак на бременост ?илии настинкаа ?
Може да е симптом и за трите работи. Почекај си дали ќе добиеш, па ако си имала незаштитен однос направи си тест.
zdravo feminki sakam sovet od vas denes mi e 30 den od predhodnata menstruacija i seuste nema dobieno neznam so da mislam dali sum bremena me boli stomahot vo dolniot del kaj jajnicite a gradite mi se kako tapancinja ne mi se dopiraat dali sum bremena neznam so mislite vie nekoj so iskustvo doseka sekogas mi doagalo pred 3 4 dena znaci na 26 27 ili 28 den a sega e veke 30 den od predhodnata meenstruacija pozdrav fala vi od napred i cestitki do site mamicki
И стомакот ме болеше освен градите, заборавив, тоа беше на почетокот, како кога да ми доаѓа а го нема.
...31 ден ми е од циклусот и уште немам добиено...направив тест и покажува негативно.Градите ми се отечени и ме болат.А немав ниеден незаштитен однос...нервозна суммногу..можна ли е бременост ?
Не не е можно да си бремена. Веројатно си имала нервози повеке или стрес, диета ако држиш или настинка. Немај гајле не си бремена.
Може ли некоја од вас која имала искуство да ми објасни отприлика какво е менструалното крварење за време на бременост? Количински, боја, колку денови трае? Знам дека може да е различно кај сите но отприлика. Ви благодарам
имам едно прасање до вас добив на 19 а ми заврси на 24 трбасе да добијам на 16 фебруари, денес сме 19 фебруари и усте немам добиено кога мозам да направам тест за да дознаам дали сум бремена инаку градите ми се чуствителни и како отечени ми се осќам како напнатост во јајниците. потојано имам незаститен однос... се надевам дека сум бремена... ви благодарам