Само да се јавам дека денес треба да ми дојде, сите симптоми исчезнаа освен болката во градите останува, денес немам никакви менструални болки и не осеќам ништо. Кога е најдобро да правам тест? да почекам уште ден два па да направам тест. Дали истото му се има случено на некој ?
Исто и јас денес треба да добијам а немам никакви сиптоми освен болни гради а тестот го оставив во фиока ќе почекам уште некој ден....
Секоја чест што можеш да го дочуваш тестот. Јас не дозволувам никаков тест дома, одма го употребувам Ај тоа, почнав и глупости да правам: тест со сода, паста и слично Комедии сум Инаку тестот со сода го правам од радозналост неколку циклуси по ред и никогаш не шуштела до сега. Баш ме интересира што ќе се случи, а сабајлево испушти некаква сапуница.
Го чувам во фиока пошто секој пат е разочарување така да сега ќе почекам уште некој ден.... а иначе за со сода и јас сум пробала еднаш ама ни шуштење ни ништо
Јас Јас правев тест денот кога требаше да добијам и излезе позитивен ти посакувам и ти да се израдуваш ❣
Разочарување ќе биде и да добијам без да сум праврла тест пред тоа. Исто ми се фаќа. Јас треба за 2-3 дена да добијам и според моите математики 12 ден од овулација. Ќе правам сабајле тест Ќе купам Фрух, посензитивен е од Шурчек. Имам кратки главоболки (што може е од времево), слаби менструални болки 4-5 дена веќе, градите час ме болат час не и имам проѕирен исцедок што прави цело време да се осеќам како помочана.
Devojki dali bolka vo polovinata e simptom ne mi se ostri bolki tuku tapi bolki na sredina na polovinata