Уште ништо и ич нека ја нема наредните 9месеци сега пишав почна половината да ме боли што ке да е ова сеа ќе видиме, а как тебе како е шо има ново
12 часот помина вештерката ја нема хахха и кај мене нема ништо само имам пецкање на левиот јајник ме боли половината и некое непријатно чуство во стомакот ( ми кркорат цревата а нр сум гладна, прејадена сум денес )
Еве мене денес на ден кога требаше да добијам ама ја нема, и сега половина ме боли и гради, само кога лежам ми е ок
Не знам искрено.. Не ми се регулирани циклусите од после претходната бременост. 35ти ден ми е денес, минатиот вторник на ехо виде докторот дека сум имала овулација ама не се знае кога.. Останува да чекам..
Ајде тука сме да се храбриме со господ напред ти посакувам да се израдуваш на две цртки и јас сум избезумена не знам што е во ред што не е еве само некои симптоми си наоѓам па ќе видиме на крај ши ќе испаде. Инаку 35 ден и не баш малку време поминато би требало да има нешто
Те читам и пратам и од се срце ти посакувам и тебе и сите што сте во исчекување да ги видите најубавите 2 цртки.
@Katence_bebence @deadej Мојот тест сабајлево негативен. Убаво го извртев, го изнагледав и немаше ни најслаба цртка Утре или задутре треба да добијам, не е добродојдена ама ако решила нека иде, ќе ја скратам следниот месец. Вие скратете ја овој
Кај мене нема уште ништо, имам некој кратки менструални болки во стомакот па ќе видиме или џа или бу ќе биде
Исто и денес ништо сеа за сеа немам нешто симптоми освен гради болни и чат пат менстурални ептен благи болки доле ниско и половина ....ќе си почекам јас уште еден ден сигурно некако не ми се праве тест сеуште.