Me buni i ova so gradive.. mislam deka pred nekoj den imav mnogu pogolemi bolki vo gradive, a sega nekako kako bolkata da se gubi.. pa sega si vikam deka najverojatno kaj i da e ke dobijam i nesakam mnogu da se nadevam da ne se razocaram.
Sekoe idenje vo wc mi e stres Mene mi e cudno sto imam kako kratko ziganje vo jajnicite, ama ne samo od ednata strana, tuku nekogas levo, nekogas desno. Dali ti sto ste ili ste bile trudni vi se slucilo?
Кај мене последните циклуси се такви, прво ме болат градите па 2-3 дена пред да добијам ја снемува болката
Сега пред малку направив ама негативен е ќе почекам уште некој ден па ќе видиме ако не добијам ќе направам пак. Фала да си дочекаш и ти за брзо време ваква убавина.
Jas ne dobiv denes a sekogas dobivam na datata da napravam denes test vise sum ne strpliva a nemam nikakvi simptomi deka ke dobijam neznam so da pravam nekoja so vakvo iskustvo ...
Mene pocnuva da me boli glava ko sto znae da me zaboli nekogas pred dobivanje Ne sakam da pravam test, ne mozam vise razocaruvanja. Ako dobijam ke se razocaram ama test ke me razocara poveke...
Вака дечки да ви објаснам нешто. Бев на лекар на вагинален преглед имав кремлива течност, нежно светло крем боја и докторката не можеше да ми земе брис. Многу ме болеше тоа алатката пукнав, кога и кажав дека не добив за Септември таа беше убедена дека сум трудна. Прашав како е можно ако два и пол месеци ништо не сум имала, а и плус се е со заштита. Таа кажа па може пукнал кондомот а да не сме приметиле. Правиме вагинално ехо таму нема ништо,во матката нема бебе т.е. не покажува знаци за бременост. Ми даде упат за преку крв утре да проверам и ми спомна за скриен шеќер. И не ми е јасно ништо пак… Исто така ми рече утре ќе ми земе брис,а утревечер да ја ставам вагиналетката што предизвикувала да добиеш менструација. Може ли некој поупатен да ми објасни за скриениот шеќер во крвта?
Go napraviv frux testot izeze negativen a uste nemaam dobieno dali da napravam preku krv dali ke pokaze
15 дена по овулација тестот веќе покажува, не се боцкај за џабе. Освен овулацијата да ти била покасно од датата што ја сметаш, па да е сéуште рано.
Jas ovoj ciklus ke probuvam pak vo plodni denovi ama veke nemam nadez. Ke spremame dokumenti za in vitro...
Зошто не посетиш гинеколог што ќе те посочи и ќе ти направи испитувања можеби и ќе ти даде терапија некоја не се решение само плодните денови или веднаш ivf.. оди на некој специјалист што ќе те посочи како што треба за вашата ситуација!
Mislam deka i psihicki treba da se opustime , nie se obiduvame veke 5 meseci i ne se fakja i od pregolema zelba sto imam a moze i pihicki e mislam deka uste ovoj mesec i ke posetam ginekolog