А недај боже да и посочиш нешто одма те напаѓа , мислиш тука лошо и мисли некој, а всушност овде секој на секој сака да помогне бидејќи е во иста или слична ситуација. Мене ми се пушти на големо и нека ја, нека си фрла пари за тестови и нека се бламира по форуми.
Здраво женски, ми заврши на 28.09, денес требаше да добиам, но немам никаков знак за добивање. Пред 3-4 дена имав болки во јајниците и половината, дали е тоа можеби симптом за бременост. Тест направив но е негативен.
А прво и пишав да направи тест, дека сега не е рано и посакав две цртки, па после ми текна да видам што пишала пред тоа
Кога доби претходно? Не кога ти заврши, туку кога доби. Следна менструација се рачуна од денот на добивање на претходната, не од завршување.
Не бе мила воопшто не се преоптоварувам не ни имам време да размислувам за бременост од малава. Иначе само еден тест имам направено до сега после еден ден задоцнување бидејќи имаме направено беља со мажми па заради тоа.
Позитивен е тестот. Ти честитам од срце, да си имаш школска бременост и со лесно да си износиш! Господ сите нека не израдува Амин
Ако си добила на 19ти значи треба да ти дојде на 17ти месецов, а не денес. За два дена. После 3 дена одсега направи тест. На 18ти.
Знаев, мој тип си Купи од ефтините и секое сабајле. Ама купувај си ги еден по еден оти ако имаш повеќе дома, се кладам оти сите ќе ги употребиш за еден ден
Денес поготово, тешки борби извојував сама со себе Уште имам грчеви и тие ме провоцираат да тргнам накај Зегин Тие ефтините тестови нели мерат бета од 25 и 50ml? Да не не ми покаже. Никако купување повеќе тестови. Ќе се тестирам како за овулација, по два-три пати во ден
Ќе купам такви, ама кога ќе размислам поубаво, добро се знам себе си. После ќе купам и Фрух во случај првиот да не покажал. Поубво ми е да си скратам трошоци и да купам само Фрух