Девојки, за првпат овој циклус болки како во овулација имав на 9/10 ден, а циклусот ми е 6/7 дена. Денес на 16ти ден јас имам слабо крварење, неколку капки темна крв. Прашањето ми е дали е возможно тогаш да ми била овулацијата а сега ова да е имплантациско карварење зошто обично овулацијата според болките ми е на 12/13 ден и сум испаничена од што може да е ова. Да напоменам дека и претходни пати во овулација сум имала прозирна слуз со розеви конци, ама овој пат е само крв без слуз.
Негативен е така, или од многу тестови напраени уназад и од преголема желба за || цртки па ми се причинва и на овај тест
Ако треба да биде како плус, јас како да гледам бледа цртка Мислам да си го повториш тестот за два дена
Да треба да биде плус...иначе требаше да добијам на 20ти ама имам нередовен циклус и варира од 30-32 дена....а немам никакви симптоми освен ептен малку болни гради
И јас гледам ама малку не мие јасно пошто е ептен бледа линија која едвај се гледа а веќе ми доцни 4-5 дена, и мислам дека треба да биде повеќе заприметлива
Можеби си имала покасна овулација и со самото тоа покасно се имплатирало. Држам среќа за појака црта сабајле
Ако и со следниот тест не биде појасна линијата оди да испиташ преку крв и така ќе си ги разјасниш сите дилеми, макар што според мене има нешто П.с Земи различни видови на тестови така ќе можеш да споредиш