Ако не добиеш утре, направи си уште еден тест. Бледата линија на ден на циклус беше толку бледа што изгледаше скоро како сенка, затоа нон стоп повторував тестови додека не добив жар црвена линија. Стискам палци
Мила, ова ми личи на невалиден тест. Направи нов, но од друга фирма нека биде. Ако имаш сѐ уште време до дата на добивање - земи Фрух тест. А, ако ти доцни и не си имала доцна овулација, тогаш било кој тест ќе покаже. Среќно!
Овде имаш споделено дека си имала болка како огномет во стомакот. Јас вчера дознав дека сум бремена бета хцг вчера ми беше 414. И од вчера еве и денес имам такви болки во стомакот. Нормално е тоа?
Да нормално е, ако не се болките претерано јаки. Јас имав болки од самото зачнување до крај на шеста недела и тоа најмногу на левата страна. многу се плашев да не е вонматерична, но се е во ред. Ако болките се прејаки и неиздржливи, одма на лекар.
Здраво Еве вака јас се уште немам добиено требаше денес , сабајле правев тест и евеги резултатите. Ве молам за ваше мислење.
Заборавив да кажам симптоми имам некои како болни гради и болка од левата страна кај јајикот и навечер два три дена имам ловење.
Лелее фалат таква ли треба да е втората црта нели и таа треба да е црвена или розева прва бременост ми е немам искуство со тестови
Повторно проверка на бета, после 96 часа вредноста на бета од 1050 на 2200... Дали е во ред? И дали сега би се видело нешто на ехо?
Не јас сум Ленче и незнам за која бебее123 ми зборуваш а што се однесува до тестот фала на мислењето секако ке го повторам за 2 дена и бета је си проверам.
Во ред стварно незнам за кого и за што зборувате ако нешо погрешив извинете . Се обидов само да споделам со вас и да ми дадете мислење пошто ми е прва бременост и втор тест немам искуство а втората линија не е црвена него е многу бледа па сакав ваше мислење.
И јас стварно се извинувам ама ова не ми личи на разлиен тест. 100 пати го гледам стварно се разочарав ако е така. ПОМАГАЈТЕЕЕЕ
Тестот ти е позитивен имав и јас неколку вакви ! Рана бременост честитки и повтори си го за два дена само со три капки урина
Фала ке го повторам секако само незнам зошто се тие муабети јас мислам дека убаво се гледа втората линија не е црвена ама се гледа. Се разочарав помислив халуцинирам