Три капки имам и на овој ставено така пишуваше на упатството Фалат многу за убавите зборови. Не сакаме лажни надежи само малце пореално
Ти верувам и јас користев од овие некои ми беа со убав резултат на некои имаше малку урина ама сепак се гледа линија и тоа е најбитно.
Абе знаете дека претерувате на кога сакате мислете и мислете дека сум било која немате што друго да правите нене ми беше битно само тестот и мислење од одредени особи
Е добро де, не се лути одма. Кога вака се лутиш ептен потсеќаш на неа Направи си Фрух тест и ќе знаеш на што си. И јас мислам дека овој тест може да е невалиден. Ти посакувам две црти од се срце. Решила сега да не користи бројчиња и да пишува кирилица
A kakov e toj fruh test?? Taka se vika? lelee pojma nemam so tie testovi,ali ova iscekuvanje ke me ubie
A kolku dena porano mozes da ispitas? Sakam da izdrzam do ponedelnik ili vtornik togas treba da dobijam ama ....ne se iscekuva
Mora da bide so utrinska mokraca ili moze i vo tekot na denot? Koga ke dade najverodostojni rezultati?
Хормонот е најмногу застапен во утринската мокрача затоа и се препорачува. Јас го правев на 12 ден по овулација накај 16ч, што значи после 4-5 пати мочкање и покажа бледа линија.
Zdravo na site Posledna menstruacija imav na 28/10/2021 i mi kasni imam cuvstvo kako da mi idi kako da mi teci odam vo wc nemam nisto dali e mozno da sum bremena Dali i na vas vi se ima vaka sluceno