Прерано е за било каков симптом, уште внатре патува оплодената јајце-клетка, ако е воопшто оплодена...
Еве јас да ви кажам. Едноставно знаев дека сум бремена некако чуствував. Од симптоми само болни гради и замор. Чекав до последен ден и направив тест позитивен е. Се обидувавме 1 година со исклучок на 2 3 месеци.
Bev denes kaj doktoro i mi potvrde brrmenost ama samo tocka crna se znae mi rece po dve nedeli da odam da vidime reakcija i dali ke bide se vo red me isplasi malku so toa ama daj boze da e se vo red
Те приметувам многу паничиш? Зошто? Точката е сакус, за 2 недели ќе си слушнеш срцева акција.. Ќеси биде во ред. Опушти се и мисли позитивно
eve ke si pocekam do cetvrtok pa ke vidime sto ke bide daj boze da sum bremena veke 3 godini cekam za bebce...
И кај мене со второто имаше точка едвај Спојлер: Еве ехото и после на наредна контрола закажана за 2 нед од ехото имаше бебче со срцева. Со точкава дали едвај 3 недели бев.. Нормално е што така ти рекол, мене мојата исто ми рече...
Temperaturata mi e 37.4 dali e toa normalno merev deka malku nosot kako da mi se zatna mi e strav da se napijam paracetamol deka sum 5ta nedela da ne napravam nesto
Нормална е во прв триместар на бременост таа температура и носот да е затнат и ред други работи. Хормоните си работат и не се секирај, не треба да пиеш ништо.
Ништо страшно, ако почниш над 38 тогаш парацетамол на 8часа.. Можеби е почеток на настинка јачај се со витаминии
Zdravo sakav da ve prasam posledna menstruacija mi bese na 11.12 i od togas nemam nisto samo vcera imav negde pola den imav kako kafeavo na brisenje vecerta nemav nisto do sega sega pak samo na brisenje.test pravev sega I se pojavi epten bleda crta duri edvaj se gleda morav so efekti da ja napravam da se vidi. Vase mislenje za testot?