Dali e mozno crtkata da iscezne ja snema go gledam sega testot I kako da ne ja gledam crtkata. Dali vi se slucilo vakvo nesto a sepak da ste bile bremeni? Nekoj sto e poiskusen da mi kaze
Aj uste edno prasanje na brisenje imam svetlo kafeavo ama imam I nesto kako potemni neznam kako da gi narsecam koncinja mozno li da e implatansko
i jas mislam deka e negativen i jas ednas taka mislev deka e pozitiven ama ne bese zosto na svetlo se pokazuva crtkata ama ne e jasna probaj so drug test ovoj e negativen.
ako imas kako parcinja togas ne stanuva zbor za implantacisko krvarenje barem ja taka imam procitano.
Невалиден ти е тестот. Не треба и таква тенка да е цртата и да е бледа. И не е можно да исчезне. Друг тест земи си.
Не ја ловам воопшто, само мислам она прави невалидни тестови. Друг никој. Ми паѓа во очи и запазувам детали.
Nemam parcinje samo kako tenki koncinja bea I toa samo na toaletot. Ama toa bese samo vcera eve denes nemam nisto samo osekam nekoja bolka ama ne mnogu silna vo preponite I dolniot del na stomakot. Sekako ke napravam denes nov test.
zdravo na site trebase da dobijam na 20 januar a denes sme 23 januar mi docni samo eden den se plasam da napravam test zosto preku glava mi e od negativni rezultati i da ne se razocaram... prv pat vaka da docni ja koristam aplikacijata flo sekogas bila tocna ako ne na denot utredenta sigurno sum dobivala a sega nema nisto sto mislite dokolku ima bremenost ke pokaze || ?