Здраво на сите повторно пишувам пред некој ден исто така напишав, вчера имав кафен исцедок на тоалетната веднаш отидов во болница кога стигнав таму ме прегледаа и немав никаков кафен исцедок повеќе, но не знаат дали плодот се развивал немам редовна менструација последната ја имав во ноември и им ги покажав сликите од претходниот преглед кај гинекологот што бев ми кажува неможам точно да ти кажам нема сеуште ембрион нема се уште срцева реакција незнаема дали е спонтан или не но разликата е иста како и претходната недела во сликите ги гледала, ми кажа најдобро понеделник оди кај гинекологот твој можеби ке имаш стреќа ке се појави ембрион. Дали имавте слична ситуација 3 бременост ми е но овој пат со клексани и повторно нешто не оди како што треба.
Јас знам дека бременост се потврдува со бебе. Ти пиша кај тебе нема бебе. Чудно. Ама ок, гинекологот повеќе знае од мене сигурно. Штом рекол бремена си, значи си.
Spored mene treba da napravis beta hcg preku krv da se ispita za bremenost dokolku se duplira na dva dena togas imas dobra bremenost dokolku ne se duplira moze da stanuva zbor za abortus ili vonmatericna bremenost jas imav vonmatericna bremenost i kaj mene betata ne se duplirase pravilno moe mislenje e toa.
Има членката плод во матка ама нема напредок, на 3 прегледи и велат дека е 5-6 недела, а 20 дена се поминати.
Nekogas nie sami treba da barame od doktortite nekogas ne obvrnuvaat mnogu vnimanie, forumot mnogu pomaga za da gi doznaeme nekoj raboti.
Да и јас го мислам истото, незнам зашто се уште не ми земале крв, бев само за коагулација на крв на преглед. Стигнаа вчера резултатите но не ги разбирам.
Нема потреба затоа не ја праќаат. За жал, чим 20 дена тапка во место... во првите недели плодот експресно треба да расне.
Разликата во првиот и последниот преглед се 20 дена и се уште нема плод? Кога доби позитивен тест за бременост?
Мислам дека до сега требало да се појави барем плод од неколку мм. Дај боже да грешам Обавезно оди во понеделник кај матичниот.