Здраво би сакала да прашам дали некоја знае каква е структурата на цервикалната слуз во рана бременост и каква е пред добивање ПМС?! (П.С. може постот не е за тука но имам некои симптоми кои ми се чудни а за три дена би требало да добијам ,а имав односи точна на овулација)
Многу е индивидуално. Некои воопшто немаат слуз, некои имаат кремаст, некои воденикав итн.. Јас лично имав воденикав и цело време имав чувство како да добивам и трчав во вц да проверам.
Ти благодарам,треба да добијам на 3 но како што читав на нет дека по овулација до пред добивање би требало да е суво, сепак ти благодарам ќе чекам 3. Позз убав ден
Оо не сум видела, мн време е тоа. @Evelin1. Прави утре бета об, мене ми беше на 31ви деќември, па веќе имам плод од 12мм и сум 9та недела
Ти би требала да си веќе некаде 13та недела. Прави бета обавезно, нешто не е во ред. Да се исчисти на време ако треба, не оставај на случајност те молам барај мислење и од повеќе доктори ако треба
Bidi ziva i zdrava ti toa ke si dojde koga ke mu bide vreme tvoeto zdravje e pobitno od sve ne se sekiraj ke ostanes pak bremena te gushkam ❤️❤️
Здраво, пред 10тина дена прв пат со сопругот имавме обид за дете. По 5-6 дена веќе имам како бел-жолтеникав исцедок. За неколку денови треба да добијам. Болка во градите имам нормална како и секоја ПМС. Е сега исто така зачесетно ми како гадење ама не наутро туку се јавува после ручек. Рано е да се направи тест?
Почекај барем ден да ти доцни па направи си тест само не земај sure check многу членки овде се пожалија од истиот. Земи си fruh test или self clear. Ти посакувам да си ги видиш двете цртички што поскоро. Во однос на симптомите кај секоја од нас се различни, јас пред да дознаам дека сум бремена имав исти симптоми како пред да ми дојде.
Ти благодарам многу, а баш размислував sure check да земам. Се надевам на позитивен иако од слушање и искуства, на прво многу ретко фаќа ❤️