Девојки, дали затнат нос т.е постојано кивање (не е алергија) е можен ран симптом на бременост? Исто така и од овалуацијата секој ден имам некои како пецкања на јајници... Имам 8 дена до НЕдобивање ама после односот (фативме баш на овалуација)веднаш нареден ден веќе почнаа да ме пецкаат јајници.
Ни едното ни другото не се симптоми на бременост. Менструални болки да, ама не се јавуваат веднаш после однос.
Кивање и затнат нос не се симптоми на бременост. 8 дена пред добивање скоро сигурно не можеш да имаш никакви симптоми зошто можеби и не си сеуште бремена туку е во тек зачнувањето. Инаку се вика овулација, да го знаеш точниот термин во случај да сакаш да си истражиш и исчиташ повеќе на темата
Затнат нос е еден од симптомите на бременост. Можеш да прочиташ и на интернет. Некои жени цела бременост ја поминуваат со затнат нос. Само не верувам дека толку рано се јавува, како во твојот случај.
Здраво на сите,ми доцни еден ден,болки во гради никакви,цело време ми се спие навечер се будам по 2 3 пати,цело време ме тера на јадење,и ми се гади посебно при пиење на течности и кафе симптоми други никакви,партнерот неколку пати има свршено во мене,можна ли е бременост без болки во гради ама баш никакви,инаку сум со поличистични јајници,последните два месеца менструацијата ми беше редовна?
Јас кога останав бремена не ме болеа градите, а секогаш пред да добијам ме болеле. Тоа ми беше еден од првите симптоми.
Zdravo devojki ,imam edno prasanje posledniot menzis mi bese od 23 do 25 april , za vreme na plodnite denovi 2 3 maj imavme seks nezastiteni zasto sakam da ostanam trudna , e sega 4 dena mi docni imam edna tapa bolka vo stomakov i toa e se , napraviv test od sure check negativen mi bese koga e najdobro da napravam test preku krv ? Dali e rano sega da odam ? ili da pocekam uste malce
Можеш веднаш да провериш бхцг и ке знаеш со сигурност дали си бремена или не. Тесто може да не е точен.