Јас имав симптоми првите 2 месеци, губење свест и чувство како да сум јадела нешто расипано. Инаку од искуство, тестовите за бременост преку крв се најсигурни. Се изнадавав пари за оние тестови преку мокраќа , негативни , правев прв тест на крв 47,9 бета хцг , а истиот ден на мокраќа негативен на кој пишуваше дека детектира над 5 бета хцг.
Честитки, мене првиот ми беше 47,9 па за 2 дена пак правев ради др причини ми беше 180 на рамноо. Со лесно <3
Zdravo. Trebase vcera denes da dobijam i eve se uste nema nisto. Go cuvstvuvam stomakot nekako poduen imam mnogu gasovi i ovie dva dena levata grada me pecka bocka napred na pupkata test 9vie denovi nemam praveno.
Napravi test za bremenost no pocekaj uste eden den barem, samo ne zemaj surechek i selfclear zemi od poeftinite podobri se
Здраво женскии.. ми треба мала помош.. на 03.06 имав однос (пукнат кондом и свршвање внатре) на 06.06 ми беше овулација (ова потврдено од гинеколог, редовен точен циклус и овулација).. последните 2 дена осејкам тапа болка во долниот дел од стомакот.. градите ме болат страшно.. буквално не можам да се допрам.. дали можеби е бременост? Кога најрано можам да направам тест? Прочитав на 8 ден после односот.. дали мислите дека точно ќе покаже толку рано?
Нема да покаже 8 дена после однос, најрано 14 дена, пред тоа и да си бремена ќе е негативен, а тоа 8 дена после зачнување да не си прочитала, а не после однос.
Na 18.05 posleden ciklus , za dva dena treba da Ne dobijam vcera mi se poduja gradite i stomakot me peckase ednata strana od stomakot , sabajle koga stanav ni stomakot mi bese podujan ni gradite ne bea kako predhodniot den , obicno nedela dena pred da dobijam mi se poteceni kako da kazam vaka nikogas za eden den ne mi se slucilo imam kako nekoj gorcliv vkus vo ustata a drugo nisto imam edno detence 6 god. imam izgleda zaboraveno kako e dali da pocekam uste dva dena pa da napravam test ili ... od testovi negativni vo predhodnive 4 meseci smaceno