Zdravo devojcinja zen8ck8. Eve me i ovoj mesec. So ogled na toa deka minatiot mesec nisto ne bidna pa se nadevame na ovoj. Vaka mosledna menstruacija imav na 01.06 m8 ide na 35 dena znaci na 22.06 bi trebalo da mi e ovulacija. Na 23 .06 imav nezastiten seks so svrsuvanje znaci ne se pazime,i tolku e sega ov8e dva dena kako da imam tapa bolka od dvete strani kaj jajnicite i osekam nekoe gadenje duri i dva tri pati povrativ. Denes samo gadenje i bolka vo zeludecot. Vase mislenje iskustvo?
Ако секогаш циклусот ти е ист и знаеш кога ти е овулација, со односи почни неколку дена претходно и на денот на овулација. Ден после овулација најчесто е касно. Прозорецот на овулација трае од 12 до максимум 24 часа. За симптоми е рано, можат да бидат и од други причини. Колку време се обидувате?
Edno prasanje kako sto vi kazav mi kasnese menstruacijata nekoj den sto mi se desilo prv pat, po nekoj den dobiv no mi traese samo 3 dena a voobicaeno koga ke dobijam ja imam 5 6 dena. Dali ima sansi da sum bremena a i toa sto krvarev da e simptom za bremenost a ne menstruacija?
Zdravo moze edno prasanje jas gi naprajf site vakcini za invitro i posleden den trebase da odam za dami vadat i ispadnaf pozitvina na korona sea dali mozi drugiot mesec da probam na priroden pat??
Колку што јас знам, нормално е да има благо крварење кога е фазата на имплементација на плодот доколку си бремена, но не верувам дека тоа крварење би изгледало како менструалното крварење. Можеби од стрес, или некоја друга промена во телото ти е променет циклусот. Направи си тест за бременост и види со гинекологот
Здраво на сите! Месецов на 7миот ден од менструација (последниот ден) имавме незаштитен однос со дечко ми, сврши надвор од мене, но одма по свршувањето продолживме(без миење). Од тогаш поминаа 13 дена, а јас чувствувам болки во долниот дел од стомакот и константен нагон за повраќање. Дали е можно да сум трудна?
Здраво девојки, 18 спрема 19 Јуни имавме незаштитен однос со свршување внатре. Мене требаше да ми дојде на 20 и имав симптоми за добивање. Ми дојде на 21ви и ми траеше 4 дена но со по 1-2 влошки на ден, обично го трошам цело паковање, овој пат не беше така. Последниве 2-3 дена чувствувам менструални болки но со послаб интензитет, за идење ми е рано. Исто така потребата за во wc ми е зголемена, денес на бришење забележав бел исцедок со една многу бледо розева точка. Дали е можно да се работи за бременост, дали имала некоја од вас вакво искуство?