Prethodnio pat nisto .. sega ke vidime mi zavrsi na 12 juli ... na 18 imavme odnos a na 19 mie ovulacija ... deneska sme 23ti... otidov vo vc . I vidov bledo krv mnogu malce krv kako pomesano so neshto zoltenikavo .. Hm nz so bi mozelo da e
Zdravo zenicki, na 20 mi bese ovulacija pravev test za ovulacija bese pozitiven , imavme odnosi i sega Imam bolki vo karlica, i muskulni bolki dali e mozno da se simptomi na bremenost bidejki e seuste rano ❤️
Ако имало овулација на датата кога претпоставуваш, тогаш си околу 6-7 дпо и допрва ќе настане имплантација на ембрионот. Симптомите на бременост не се јавуваат пред да се случи тој процес.
Првиот пат кога останав бремена баш на 6-7 дена ги имав првите болки во кичма јас, така да мислам дека е можно не знам..
Здраво девојки, веќе 3 месеци пробуваме за бебенце, се надевам дека овој месец ќе биди. Последна менструација имав на 29.06, обично ми доаѓа на 28-30 ден, требаше да добијам на 26.07 а сега од симптоми имам како за добивање: градите ме наболуваат од време на време, во стомакот чуствувам грчеви, болка во половината па по некое време не чуствувам ништо, имам густ леплив исцедок што не ми се случило до сега за пред добивање, ...мислам дека сеуште е рано за тест. Дали сте имале некое слично искуство, ве молам за мислење ❤
Грчеви можеби, кај некои и слабо крварење при самата имплантација, другите симптоми се должат на прогестеронот.
Zdravo sakam da prasam dali testot za bremenost pokazuva tocni rezultati za vreme na vaginalna infekcija
A ako e pazusno ... 37''''4.. ili 37'''6 .. bi mozelo da znaci deka doslo do bremenost ? Implantacija ..
Denes stanav od spienje merev 36 '1 mi bese . Neznam sto da mislam na 18ti imav ondosi na 19 bev plodna ... na 23ti nesto kako edna tocka krv so neshto belo ligavo ama bukvalno krv kako konče edna kapka i toa bese toa za 3 .. dena 4 treba da ne mi dojdi ... nz sto da mislam
Температура ретко кој може да измере точно, не се базирај на неа. Тест напрај си за 2 дена. Ти држам среќа.
Uste dva dena ima duri da ne mi dojdi ..ama ne sum strpliva ... sakam da napram test utre .. ama od druga strana si vikam da ne e dzabe ne me bolat gradite tuku pupkite ... iii od sabajlevo osekam blaagi bolki vo dvete strani kaj jajnicite
Hmm i sega osetiv kako zesko vo leviot jajnik isto kako da me prpbode nekoj so slabo žesko železo ... ama bez bolka samo zestina ... kolku li sum dosadna sorry dečki
Мереше сабајлево? Ако си имала овулација кога си ја забележала сукрвицата, тогаш вчерашната температура не би имала значење и почекај за тест уште бар 4 дена. Освен ако не била и сабајлево вака ниска.
Iskreno ne ni ja izmeriv sabajlevo .. posto ne sum ni legnata ... ko coek da spijam .. me maci nesonicata ... pree vo 17h legnav i eve me sega tuka .. spijam na mese i osetiv kako zestina vo edniot jajnik kako dame probodi nekoj so dooolga igla zeska ... ama bolka icc ne osetiv samo zestinata a od vreme navreme me naboluvaat dvata jajnika ama mnn slabi bolki ... gradive ne me bolat a prethodno pred da dobijam me bolea ... denes samo bradavicite gi osekav bolni na dopir i toa e toa ..treba ne denes UTRE da NEmi dojdi.. i sakam vecer da zimam test pa koa ke stanam so prva mokraca da go napraam .. eden den pred dami dojdi ..ali eve bubulica izlegla i mie dane pram testoj za dzabe a od odryga strana sum netrpeliva.. eve sega merev temp .36'1. ama dzabe nemozam na toa dase baziram koa ne ja meram redovno ...