1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    da si imavme ne zastiteni odnosi i bas vo plodni denovi a ispanicena sum zosto sakam da ne mi dojde sakame bebence so pobrzo i zatoa nemozam ic da bidam strpliva,imam mn vrtoglavici i osekam nekakvo cudno kako tteperenje vo dolniot del od stomakot i neznam sto da mislam nekako pocnaa da me zaboluvaat i gradite i sega sum celosno zbuneta zosto najmnogu od se sakam bebence

На kejt.m му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Опушти се ама сепак е рано за тест, направи после 26 и со среќа :) И освен Sure Check сите други тестови се прават со утринска урина. И гледај да не пиеш многу вода пред тестот, со цел да биде по концентрирана.. :) Иначе и јас сакам многу бебенце ама не сум во можност сега, факултетот прво ама искрено одвај чекам да си имам едно :)

3. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    ajde zlato neka izleze i kaj tebe sto poskoro i jas ke cekam pa da videme sto ke bide :D

4. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    7.362
    ...Tocno znam kako se osekas,i jas isto se osekam , vo najplodnite denovi maz mi svrsi vo mene i neznam dali e od netrpelivost ili sto e no i jas osekam vrtoglavica,na momenti gadenje, duri i imam povrateno i nekako pozategnato se vuvstvuvam vo stomakot ,i toa 5/6 dena po cinot...duri i vo momentov osekam zamaglenost vo glavata...dali emozno da sum bremena...?

5. crissygirl

crissygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    kolku pati deckomi ima svrseno vo mene,so namera znaete.....
    i ne saka.....pred dva dena dobiv...:( i denta mnogu mi bese loso,mi se vrtese pamet...me fakase strasna zestina,nikogas ne mi bilo taka koga sum dobivala.....mislite deka od toa sto mislam na toa deka nemoze da se fati....daj neka me posovetuva nekoj poiskusen..... :worried:

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.473
    Допаѓања:
    201.281
    Девојки, едно ќе ви кажам... не се оптоварувајте премногу, ќе се случи кога најмалку очекувате. Ако се форсирате, ништо нема да постигнете. Само опуштено и без нервози ;)

На kejt.m му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ivanickata

ivanickata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Zdravo ! Sakam da ve prasam,dali pokazuvaat testovite za bremenost ako sum bremena desetina dena.Sabajle pravev test i bese negativen,se nadevam deka ima nekoj slicna situacija pominato?

8. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2

lelee neznam isto kako mene si!neznam sto se slucuva samo znam deka nikogas ne sum custvuvala kako sega steganje vo dolniot del na stomakot inekoja epten cudna tapa bolka epten e cudno duri i jas samata nemozam da si objasnam kakva e nemozam da cekam veke a se plasam da napravam pak test za da ne mi izleze negativen :( a uste 3 dena treba da mi dojde epten sum ispanicena i se na toa mislam,i nekako potajno se nadevam deka nema da mi dojde ama i nekako toa sto sum nesigrurna me tisti epten

9. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    7.362
    .. a mene za 8 dena:( , nesakaaaaaaaaaam.....i jas se plasam da napravami da izleze negativen, bi me ponistilo, ke se razocaram mn..ti drzam sreka :)..ke te izvestam sto ke izleze..izvesti me i ti :)

10. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    vcera dobiv a denes nemam ne znam zosto ve molam za sovet

11. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    lelee neznam isto kako mene si!neznam sto se slucuva samo znam deka nikogas ne sum custvuvala kako sega steganje vo dolniot del na stomakot inekoja epten cudna tapa bolka epten e cudno duri i jas samata nemozam da si objasnam kakva e nemozam da cekam veke a se plasam da napravam pak test za da ne mi izleze negativen :( a uste 3 dena treba da mi dojde epten sum ispanicena i se na toa mislam,i nekako potajno se nadevam deka nema da mi dojde ama i nekako toa sto sum nesigrurna me tisti epten[/quote]
    .. a mene za 8 dena:( , nesakaaaaaaaaaam.....i jas se plasam da napravami da izleze negativen, bi me ponistilo, ke se razocaram mn..ti drzam sreka :)..ke te izvestam sto ke izleze..izvesti me i ti :)[/quote]

ke te izvestam obavezno i se nadevam deka na test ako ustvari ne dobijam ke imam dve crticki pa potoa ke stiskame palci za tebe !!! ako se slucuva nesto novo ke te izvestuvam pozzz :)

12. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2

prvo da te prasam kakvo ti bese krvarenjeto i kolku krvarese?

13. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    kako sekogas so mie.ama denes samo dve kapki ne znam so mozi da mie

14. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2

ima li sansi za bremenost???

15. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    ne vervam ama za sigurno utre ke si kupam test.mn mie strav da ne sum bremena

16. NIKOLIJA

NIKOLIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    da toa ti e najpametno za da si bides sigurna zasto takvo krvarenje moze da bide i kako rezultat na bremenost!

17. mala

mala Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    lelellelele samo da ne bidam bremena

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    уф јас би кажала колку сакам по грешка да сум бремена. ех луѓе 5 години имам секс без кондом па не останувам трудна мислам не ни свршил :lol: :lol: :lol: така да не се притресувајте секогаш.
    п.с. се молам да напрај грешка али не прај :lol: :lol: :lol:

19. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    imam dobieno posledna menstruacija na 19 a sega sme 23 mi docni 4 dena.pravev test mi pokaza negativno.gradite ne me bolea do pred 2 dena,i pocnav da cuvsrtuvam deka pocnuvaat da me bolat i macenje vo jajnici.isto taka nekade pred 10 dena mi tecese nesto kako belo pranje ama imase takva kafena boja,i si mislam da ne mi e nekoja infekcija.I ve molam ako mozete da mi pisete nesto ,navistina sum mnogu zagrizena i po cel den mislam na toa koga ke mi dojde bidejki ova mi se prv pat slucuva.

20. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    инфекција највероватно треба да осетиш гинеколог што и да ти се каже е излишно освен докторско мислее дотогаш плакни се доле со сода бикарбона и камилица нема да ти штети во секој случај!поздрав