da si imavme ne zastiteni odnosi i bas vo plodni denovi a ispanicena sum zosto sakam da ne mi dojde sakame bebence so pobrzo i zatoa nemozam ic da bidam strpliva,imam mn vrtoglavici i osekam nekakvo cudno kako tteperenje vo dolniot del od stomakot i neznam sto da mislam nekako pocnaa da me zaboluvaat i gradite i sega sum celosno zbuneta zosto najmnogu od se sakam bebence
Опушти се ама сепак е рано за тест, направи после 26 и со среќа И освен Sure Check сите други тестови се прават со утринска урина. И гледај да не пиеш многу вода пред тестот, со цел да биде по концентрирана.. Иначе и јас сакам многу бебенце ама не сум во можност сега, факултетот прво ама искрено одвај чекам да си имам едно
...Tocno znam kako se osekas,i jas isto se osekam , vo najplodnite denovi maz mi svrsi vo mene i neznam dali e od netrpelivost ili sto e no i jas osekam vrtoglavica,na momenti gadenje, duri i imam povrateno i nekako pozategnato se vuvstvuvam vo stomakot ,i toa 5/6 dena po cinot...duri i vo momentov osekam zamaglenost vo glavata...dali emozno da sum bremena...?
kolku pati deckomi ima svrseno vo mene,so namera znaete..... i ne saka.....pred dva dena dobiv... i denta mnogu mi bese loso,mi se vrtese pamet...me fakase strasna zestina,nikogas ne mi bilo taka koga sum dobivala.....mislite deka od toa sto mislam na toa deka nemoze da se fati....daj neka me posovetuva nekoj poiskusen.....
Девојки, едно ќе ви кажам... не се оптоварувајте премногу, ќе се случи кога најмалку очекувате. Ако се форсирате, ништо нема да постигнете. Само опуштено и без нервози
Zdravo ! Sakam da ve prasam,dali pokazuvaat testovite za bremenost ako sum bremena desetina dena.Sabajle pravev test i bese negativen,se nadevam deka ima nekoj slicna situacija pominato?
lelee neznam isto kako mene si!neznam sto se slucuva samo znam deka nikogas ne sum custvuvala kako sega steganje vo dolniot del na stomakot inekoja epten cudna tapa bolka epten e cudno duri i jas samata nemozam da si objasnam kakva e nemozam da cekam veke a se plasam da napravam pak test za da ne mi izleze negativen a uste 3 dena treba da mi dojde epten sum ispanicena i se na toa mislam,i nekako potajno se nadevam deka nema da mi dojde ama i nekako toa sto sum nesigrurna me tisti epten
.. a mene za 8 dena , nesakaaaaaaaaaam.....i jas se plasam da napravami da izleze negativen, bi me ponistilo, ke se razocaram mn..ti drzam sreka ..ke te izvestam sto ke izleze..izvesti me i ti
lelee neznam isto kako mene si!neznam sto se slucuva samo znam deka nikogas ne sum custvuvala kako sega steganje vo dolniot del na stomakot inekoja epten cudna tapa bolka epten e cudno duri i jas samata nemozam da si objasnam kakva e nemozam da cekam veke a se plasam da napravam pak test za da ne mi izleze negativen a uste 3 dena treba da mi dojde epten sum ispanicena i se na toa mislam,i nekako potajno se nadevam deka nema da mi dojde ama i nekako toa sto sum nesigrurna me tisti epten[/quote] .. a mene za 8 dena , nesakaaaaaaaaaam.....i jas se plasam da napravami da izleze negativen, bi me ponistilo, ke se razocaram mn..ti drzam sreka ..ke te izvestam sto ke izleze..izvesti me i ti [/quote] ke te izvestam obavezno i se nadevam deka na test ako ustvari ne dobijam ke imam dve crticki pa potoa ke stiskame palci za tebe !!! ako se slucuva nesto novo ke te izvestuvam pozzz
da toa ti e najpametno za da si bides sigurna zasto takvo krvarenje moze da bide i kako rezultat na bremenost!
уф јас би кажала колку сакам по грешка да сум бремена. ех луѓе 5 години имам секс без кондом па не останувам трудна мислам не ни свршил така да не се притресувајте секогаш. п.с. се молам да напрај грешка али не прај
imam dobieno posledna menstruacija na 19 a sega sme 23 mi docni 4 dena.pravev test mi pokaza negativno.gradite ne me bolea do pred 2 dena,i pocnav da cuvsrtuvam deka pocnuvaat da me bolat i macenje vo jajnici.isto taka nekade pred 10 dena mi tecese nesto kako belo pranje ama imase takva kafena boja,i si mislam da ne mi e nekoja infekcija.I ve molam ako mozete da mi pisete nesto ,navistina sum mnogu zagrizena i po cel den mislam na toa koga ke mi dojde bidejki ova mi se prv pat slucuva.
инфекција највероватно треба да осетиш гинеколог што и да ти се каже е излишно освен докторско мислее дотогаш плакни се доле со сода бикарбона и камилица нема да ти штети во секој случај!поздрав