Драги феминки јас се уште не добив и во четврток имам закажано на гинеколог,би сакала да ве прашам дали е нормално ако сум бремена многу да ме болат градите веќе една недела и да имам бело прање?Кога ке отидам во четврток дали сигурно ке ми кажат дали сум бремена зашто ми касни веќе 5 дена ,секогаш ми е редовно на 26 дена,а претходниот месец имав на 8? Поздрав
Devojki. Imav odnosi zastiteni pred dva meseca. E sega prviot pat so kondom posle toa go izvadi normalno se izmi i me zadovoluvashe so raka pa sebesi se zadovoluvashe ( izvinete na izrazive). psole toa uste ednas imavme ama pak so kondom. Napraiv eden test po tri nedeli ispadna negativen i dobiv dve menst ama malku poslabi. E sega stvarno mi e strav da ne slucajno sum trudna poso sega nekako me zaboluva po malku stomak kicma i gradi, dodusa i kaslam nastinata sum Msilite li deka ima sansi da sum bremena od toa so izmegu dva odnosa me zadovouvase mene i sebe ( na nekoj nacin da doprela sperma do emne ) . Fala mn odnapred.
Не си бремена верувај. Не се останува така лесно бремена. Сега те мава психа и ги добиваш сите симптоми и се анализираш. Верувај ке добиеш. Пиј повеке чаеви и витамини и гледај да оздравиш.
Поминаа 11 дена од односот, и некако се осеќам поспано и уморно. Можеби се филмам , или е од времево, ама сакам да прашам дали може толку рано да се почувствува тој симптом? Како беше кај вас? Знам дека кај секоја е различно, али да соберам искуства.
Мене подоцна ми почна тоа со спиењето, веќе знаев дека сум бремена во двата случаи. Мислам дека беше во текот на вториот месец, и тоа не на почеток, туку на средина од месецот. Вториот пат малку порано ми почна гадењето, знаев дека сум бремена зошто имав позитивен тест, ама немав потврда од гинеколог, значи ептен тазе било.
Лакримоса јас бев многу уморна уште првите недели. Не ми се спиеше ама не ми се ни мрдаше од крветот. Еден од првите симптоми кои ги имав ми беа и промените на градите, знам дека и тоа го забележав многу рано. Гадењето и повракањето дојдоа подоцна, некаде почетокот на 2 месец.
Јас се осеќав така, и тоа толку брзо после односот, затоа што телото ми претрпуваше хормонски промени, па бев ко изгубена, поспана, не сакав никаде да одам, немав сила....а пусто бевме отидени на шетање во странство, мажот ми ќе ме убиеше, мислеше дека изводам нешто за да не шетам многу И сва среќа што не се качив на Ролер костерот....
veke cetvrti den imam golema bolka vo gradive i mn gi cuvstvuvam teski i golemi! deneska trebase da dobijam no uste nisto, inaku mi doadja sekogas tocno 28mi den! moze li nekoj da mi objasni koja e promenata/cuvstovo kaj gradite vo slucaj na bremenost?! nestrpliva sum i dali veke mozam da napravam test? bi li dalo tocen rezultat posle 14dena od odnosi...blagodaram odnapred, pozdrav
Ако има поминато 2 недели од односот би требало да покаже точен резултат, сепак јас те советувам да почекаш уште некој ден, ако не добиеш, трк до аптека и ти посакувам да си ги видиш двете цртки Поздрав и со среќичка
Zdravo feminki.imam eden problem imav odnosi za vreme na menstruacija 6den bez zastita mislam d.eka nadvor svrsi..treba da dobijam na 26 april I mnogu se plasam da ne sum bremenaproslata nedela postev bez zejtin I za vreme na postenjeto pocustvuvav nesto kako vrtoglavica,zabrzano cukanje na srceto!drugi simptomi nemam denes pocnaa da me bolat gradite pred dobivanje sum...ve molam za pomos..da naglasam deka pijam I tableti za slabeenje...sto se slucuva help mnogu sum ispanicena
Не си бремена немај гајле. Тоа што си почуствувала вртоглавица е што недоволно си јадела, додека забрзаното отчукување на срцето е од страв. Уживај П.С. Ако сакаш да бидеш мирна купи си тест и ке се ослободиш психички.
Би сакал мала помош од вас Феминки поискусни.Прошлите неколку месеци имав менструација на 15/16ти сега овој месец еве уште ништо нема,со сопругот разговарав ми рече дека на некој од последните односи не бил сто посто сигурен дека не направил ништо,тој надвор од мене го направи тоа,но еве да се изразам малце(кога му дошло скоро готово,таман да го извади го снемало,али сеуште во мене,што значи си продолжил и после некоја минута сврши)дали е можно да се случило нешто во мене па да му помине и после да дозаврши работа стварно незз.Направив денес тест покажа негативен а еве ништо нема,јас би сакал да сум бремена ама незнам. Ве молам за помош
тестовите за бременост покажуваат речиси точни резултати после 2 недели од односот, но има и тестови што покажуваат и после 7 дена од односот точни резултати, е сега битниот фактор кај тебе е кога маж ти направил сумнителна работа сакам да кажам кога бил ризичниот однос, израчунај од тогаш и прави тест, среќно
здраво јас сум бремена 3 недели и ги имам сите симптоми можни значи се се собрало во мене... имам мачнини, ми се лоши...гадење...а поспаност леле дали некој го поминал истото...многу ми се спие незнам што да правам веќе ми иде само да спијам и ништо друго многу многу...незнам веќе... пијам фолна киселина и тоа...ако го минал некој истото нека ми даде некаков совет фала чаооо