Јас па имам јаки овулации и имам црвено кафена крв некогаш, од 1 до 2 дена ми трае.. нема правило некое. А со двете бремености немав ни имплантациско, ништо.
Zdravo imam grcevi vo matka i po nekoi po jaki bolki i gasovi dali moze da sum bremena inaku ciklus den 26 mi mesecov bev na stimulacii so latrazol
Jas imam nulta pozitiv krvna grupa a mazot mi mislam deka e B plus . Sto bi trebalo da ispitam posle ova . Osekam ogromna depresija
Nema sekoj imlatacisko, jas nemav koga ostanav bremena. Inaku koga e implatacisko toa se nekolku kapki krv, moze pri vgnezduvanjeto na oplodenata jajce kletka vo zidot na matkata da ima pogodeno nekoj kapilar pa doaga do toa. Voopsto ne nalikuva na ciklus.
Zdravo. Posledna mens imav na 8 januari, ovulacija najverojatno od 20-21vi, bas togas imav kako mens bolki i mnogu sekret. Toj period imavme odnosi na dva dena. Od togas cesto osekam tapi mens bolki ama nemam tolku sekret. Gradite pocnaa ovaa nedela epten da me bolat, no veke denes i ne tolku, epten slabo na dopir i osekam slabi mens bolki dole. Isto i epten mokram duri i navecer mnogu stanuvam. Pravev test negativen izleze ili rano e? Denovive ke kupam labokvik da probam i so nego zosto citam sure cek necinel.
И јас имав последна менструација на 8ми, ама сметам дека е прерано за тест. Почекај барем уште некој ден и повтори го тестот.
Рано го имаш направено, најдобро е да почекаш до денот за добивање или најрано 2-3 дена пред тоа може да покаже бледа линија. Значи отприлика 03-05 февруари.
Znaev deka e rano ama ete pusta zelba. Mada imam mens bolki, mozebi i ke dobijam kojznae ajde toa e..
Здраво феминки имам едно прашање. На 30.12 ми беше последниот циклус. Денеска на 07.02 направив бета хцг и беше негативен тестот. Што мислите дали е рано за тест или воопшто нема бременост?
Последна менструација имав на 12.01 имав односи на 19.01 и од тогаш имам болка некоја тапа во јајнициве и градиве ко подујани и преболни ми се иначе ми иди на 28- 34 дена Што мислите кога би можела тест да направам ?