време ти е да направиш тест би ти препорачала да купиш LaboQuick тестот. Ајде со среќа чекаме да ни кажеш што си направила
Јас мислам дека се е во ред имаш такви симптоми пред да ти дојди ако ти касни повеќе од 7 дена тогаш напрај тест со среќа
Pocekaj uste nekoj den. Jas bi go cekala i toj 34 ti den od ciklus i bi napravila test. Stom ti varira ciklusot najsigurno ti e taka.
Тие се симптоми и за циклус истовремено.Сеуште ти е рано за тест а и чим не ти е редовен фиксен циклусот почекај до 32 дена бар па направи тест ако не добиеш.
Здраво феминки, ме немаше некое време ама еве ме сега пак последна менструација имав од 12.01 до 15.01, на 06.02 имав позитивен тест за овулација, требаше да добијам на 11.02 ама сеуште ништо, градите ме болат премногу и ме чешаат посебно кај брадавиците, вчера имав болки во десниот јајник при движење исто како со нож да ме сече.... Незнам кога да направам тест, инаку требаше овај месец да правам ивф...
Ме фаќа страв да не биде негативен, инаку сум со микроцистични јајници.Дали има некоја со вавкви јајници а сепак останала природно бремена ?
Здраво јас имав последна менструација на 20.01 вчера направив тест кој испадна позитивен... Но јас имам повремени болки во половината и во долниот дел на стомакот дали тоа е нормално..
Zdravo, preth mesec dobiv na 18.01, ciklus dobivam na 28 dena i mi frae okolu 4 dena. Trebase da dobijam na 15ti ovoj mesec, od simptomi nisto osven sekret koj ne znam da go objasnam kakov e. Denes mi izleze bubulica na lice? Sto predlagate vie?
Ili dza ili bu velam jas. Treto nema mila. Mora da znaes na sto si. Za da si zakazes pregled. I ako ne pies folna da pocnes da si pies. Ako ima bremenost.