Ne mi e prv pat da mi docni a da e negativen testot.. zatoa i nekako ne se osuduvam ovoj pat na test.. mnogu cudno..
Zdravo Dali bolkite vo polovinata dole bas na sredinata se normalni vo Rana bremenost ne se postojano no od vreme na vreme se javuvat I posebni koga sedam... Ili se znak na nesto ne ubavo od koga imav biohemiska premnogu se plasam I mi strav mn I ovoj pat da ne ispadne takvo nesto
Исто осеќам и јас плус повремени менструални болки. Како да ќе треба да добијам.. моментално 5та недела
Здраво,може не е за тука феминки ама да прашам искуство загрижена сум а ми е малку страв да одам на гинеколог.Сум немала односи од 1Јануари, потоа убаво си добив на 14Јануари ми траеше подолго од секој месец 7-8дена. Сега еве веќе 20Фебруари а сеуштњ немам добиено месецов.. Не ми ее верува да сум бремена сум немала односи од 1.01. Некој совет или да тргам на гинеколог
Како и да е треба да си отидеш на гинеколог чим ти касни а односи си немала.Можда е циста ќе пукне ќе добиеш,можда е само ете така ти касни овој циклус...Појди си ќе те прегледаат ќе видиш што е,ништо страшно.
Zdravo pisav I vo drugata tema eve I vo ovaa Dali nekoj Ima iskustvo Ili pak znae Kako treba da se dvizat vrednostite betata vo ponedelnikot mi bese 685 a denes mi 1167 ne znam Dali e vo red mn sum zagrizena
Istoto mi go kazaa I dvajca doktori ti blagodaram mnogu malku se podsmiriv iskreno mislev tebe da ti pisam imam zabelezano deka ti se pojasni ovije raboti ti blagodaram uste ednas ❤️
Zdravo imav nezastiten seks pred edna nedela. Ne znaese dali svrsi vo mene ili ne. E sega drugava nedela treba da dobijam 1 ili 2 ama imam bolki vo stomakot kako za menstruacija a obicno imam 1 den pred da dobijam imam malce vrtoglavica i pospanost i imam sluzav sekret pri mokrenje neznam dali sum bremena ili ne?
Девојки дали знаевте дека ако веќе сте бремени и партнерот се испразни во вас телото ја исфрла течноста?
Прво викаш ако си бремена телото ја исфрла спермата, а сега немора да значи дека е ради бременост Кај секоја жена е различно, кај некоја повеќе испаѓа кај некоја помалку, ама поентата е дека нема врска тоа со бременост