Почекај уште малку и не мисли на симптоми многу( бидејќи е рано за симптоми) јас немав симптоми кога останав бремена, но секој си е различен, направи си уште еден тест со среќа.
Пред 2 недели имав инсеминација требаше в средаа да добијам но осеќав само предменструална болка во јајници,матка и имав мн. малку бледо кафеаво на тоалет како да ми доаѓа,градите ми се отечени и ме болат малку, денес осеќам пак таква болка. Дали е можно да е симптом на бременост, в пон. одам крв да ми земат.
Здраво пак јас овај месец со нови сили 15.02 ми беше последната менструација и ми доаѓа од 30 до 35 ден. Еве денеска забележав капка кафена крв можно е да се работи за тоа имплантациско крварење или мене ќе ми дојди на 22ри ден
Океј е, такво чувство ќе имаш долго време. Сепак промени се случуваат во матката, па ќе се шири и затоа чудни болки и нелагодност ќе чувствуваш. Само со позитивна мисла, ќе биде во ред
Уште ми нема дојдено само кога се бришам еднаш во денот малце кафеаво, уште три дена до официјално спрема календарчево да ми дојди а никаков симптом немам за добивање и сега шо да мислам прв пат вака ми е
Почекај да ти доцни тогаш си направи, исцедокот не укажува само на бременост може и други работи да бидат, со среќа