Dobro vecer jas se izbinuvam za vakviot post ama sakav samo vase mislinje. Vaka li izgleda implatansko krvarenje veke 3 ti den mi e ova ni pomalku ni poveke samo pri brisenje na toaletot.
Да, но не се разочарувај и да добиеш за некој ден пошто ова може да е само додека да пробие, така да најдобро почекај.
I kpga e najdobro za ne se razocaruvam sto e toa e daj boze da e toa ova mi e 3 ti den vaka koga bi mozela test da napravam,
Има време значи…Види кај некои жени и во овулација тече така, лично мене ми се случуваше еден период од животот, може и циста да е..било што. Ти посакувам да е најубавата вест, ама сепак мора да почекаш уште малку. Со лесно.
Eve me i denes isto kako vcera so mn bled rozev iscedok samo na brisenje na toaletot pravev test i mislam deka e negativen ne e od sabajle so prvata mokeaca.
Тестот е негативен мила . Колку што разбрав треба да добиеш на 20.04 , според мене сликата што си ја објавила е циклус или евентуално циста . Дај боже да сум грешка .
Pa imam nekoja greka vo racunanjto imav na 20.03 mi doaga na 30 do 35 dena. E sega na 03.04 imav nezastiten odnos posto po kalendarot mi kazuvase ovulacija ba 04.04. Posle toa nekolku dena negde 07.04 mi se pojavi iso kako na slikata i tolku nemav cel den nisto. Dr den pak isto i toa samo na brisenje voopsto ne mi 5reba uloska ne mi tece staviv i dva dena ja nosev i imase samo kako zamrljano. Ne e ciklus nemam cisti ispitano i pap i se se uredno. Ne e valjda deka 4 ti den vaka mi e ne moze da probie. Za test mpze e rano ke pocekam i utre sabajle ke pravam so prva utrinska