Незнам стварно како може на форум некој да и каже дали е трудна а става негативни тестови. Овде можеме да ти дадеме совет или да ти честитаме. А дали си трудна па и со негативен тест ке ти каже доктор. Имаш претходно ставано слики од тестови со втора црта..не ми е јасно што се дешава. Или не мајтапиш или не ги правиш ко што треба .
Честитки со лесно да си поминеш. Опушти се, мисли само позитивно и мирувај, пиј си за секој случај Дабростон или кои ќе ги одреди гинеколог знам дека ова е полесно на зборови ама мора да си силна. Јас и со двете бремености немав симптоми до 6та недела иако нормална бременост и се ама не се ослонувај на симптомите различно е и нормално.
Srcki ve molam za pomos i sovet 3 godini se obiduvame za bebence na 2 do 5 juni go imav normalno zavcera se pojavi edna locka svetlo crvena boja i bolki vo dolniot del deneska pak istoto ama bolkata ne se izdrzuva sto moze da e dali e znak za bebence se javiv na maticniot mi kaza da pocekam 10 dena mozebi e bebce. Dali nekoj imal vakva situacija
Мене првиот симптом на неколку дена пред добивање ми беше јак бодеж . Значи болка неиздржлива и мислев дека е некој камен. На крај излезе бременост. Со среќа.
Nekni prvo damka sepojavi crvena i jaka bolka na dolniot del bas kaj matkata deneska pak istoto locka i pak jaka bolka nekoi vikaat nastinka i vospalenie nekoi mi vikaat bremenost neznam sto a mi e strav rabotam fizicka i teska rabota i neznam dali da se pazam ili ne
Fala srcka vtornik definitivno zemam test da vidam bidejki sega sum u smeni rabota i nemam vreme za doma a kamoli za sebe
Го следам форумов многу внимателно. Ако ти е за утеха истата бев со тестови на секои 14 дена меѓутоа не ги постирам поради тоа што јасно се гледа дека не постои втора црта колку и да се трудев да ја видам. Еден ден се запрашав себе која е потребата од толку тестови и измачување на сопствената психа и престанав да се оптеретувам еве 2 години сеуште немам детенце. Најпријателски совет од мене е да престанеш пред се да се измачуваш ,ти ако самата јасно гледаш дека не постои втора цртка што ке ти смени ниа ако ти кажеме дека ја имаш?
Добро утро. Од денес 5та гн. Од симптоми ни "с". Градите малку ме болат, ако ги стиснам, ама ни отечени ни бутур. Стомакот исто, другарки мои во 5та гн не можеа фармерки да закопчаат од потеченост, ја и ги закопчувам и комотни ми се, ни минимално не сум потечена. Добро, нормално ли е ова или мене ми работи стравот и паранојата заради спонтаните? Во првата бременост се' имав и болки во кичма и се', во втората само ми се мочаше на 3 мин, во третата немав ништо ама таа беше blighted ovum. Психа ќе ме утепа од шо немам еден ќор симптом. Тек во понеделник сум на прв преглед
Ne si sama jas sum 6 nedela i osekam samo oteceni gradi poduen stomak i osetlivi bradavici. Porano imav i bolki vo stomakot sea gi nemam sto me zagrizuva. Na pregled duri na 30. Si velam da ne pravime paniki za dzabe moze taka treba da e. Aj neka ni kazat poiskusnite.
Не мора да значи дека ако немате симптоми нешто лошо ке се случи. Некои имаат некои не. На мм сестра му никаков симптом немаше, јас сите симптоми ги имав. Две различни бременосто скроз имаме двете. Јас сум 31 недела, а бебка нејзина 5 месеци ке прави уште малку. Не си правете стрес бадијала.
Јас ништо од ова ти што имаш немам. Какви брадавици, каков стомак, да не направев тест ќе мислев дека од нешто др ми касни
33 дена поминати од претходен циклус. 2-3 дена чувствувам болки како да ќе добијам но само многу бело имам. Точно пред еден месец испитав хормони, пап и брисеви + ехо и се беше уредно. Обично добивам на 27-30 дена. Од симптоми за добивање освен повремено како cramps немам ништо. Знам дека треба да правам тест утре (34 дена), пред неколку месеци се веривме но не планиравме бебче толку брзо. Сакав да ве прашам за pull out метод, нормално не е најбезбеден метод, но дали некоја од вас овде останала бремена и покрај тоа?
2 бремености со речиси ниеден симптом во прв триместар. Нит гради ме болеле, ниту сум потекувала, ниту сум мочала на 2 мин, ни гадење, ни повраќање, ништо. Пробај да се опуштиш, дај Боже да си имаш убава и лесна бременост до крај, со живо и здраво бебенце в раце.
Незнам дали некоја има останато бремена со pull out метод ,но би те советувала да си купиш тест и да го направиш кога веќе имаш редовен циклус . Циклусот може да доцни од безброј причини(најмногу од стрес) , така да немора да значи и дека се работи за бременост.
Zdravo, denes mi e 9 den od insemenacija i 23 den od ciklus, na brisenje zabeleziv kafen iscedok i imam jaka bolka vo leviot jajnik dali e mozno da e implantacija
Здраво девојки, после последната менструација одлучивме со партнерот да се обидеме за бебенце, имавме сексуални односи се разбира, во плодните денови имавме секој втор ден односи и сврши во мене неколкупати. Сега осеќам бодежи и тапа болка во предел на јајниците, поспана сум, едвај станувам на сабајле и имам намален апетит.Треба да добијам на 29ти јули и сум нестрплива, секако е рано сеуште за тест. Кажете ми ваши искуства, дали е можно да сум бремена?