Denes e 23 taka da ako si bremena mozno e da pokaze ama ida ne pokaze...utre probaj nisto ne gubis,a mozes da dobies Ti pustam srekicka za II crtki
Simptomite se slicni kako i za dobivanje taka da obicno ni se mesaat. Pocekaj uste 2 3 dena pa eden domasen test moze da napravis.
Здраво женички, дали некоја имала ситуација да добие менструација но уствари да е бремена. Ќе ве молам да ми кажете која е разликата доколку има разлика од нормална менструација до таа кога сте бремени....
@Millicka1 јас добив менструација т.е. мислев дека е на точната дата како што требаше да добијам, а уствари веќе сум била трудна. После читав дека тоа е најверојатно имплантациско крварење. Тест за бременост направив откако после тоа следната менструација ми каснеше, а и веќе имав симптоми како мачнини, гадење, не поднесував некои мириси и на гинеколог кога бев веќе имаше срцева реакција бебето.
Баш ми е мило Кај мене одма по завршувањето на менструацијата по 3-4 дена почнаа да ме болат градите еве скоро 20 дена, се надевам само на позитивно
Женички уште едно прашање од мене Секаде гледам се наведува во првите симптоми и мало крварење, дали некоја од вас останала бремена, а да не се појави воопшто тоа крварње?
Женички здраво шо мислите бремена сум или пред некој ден имав гадење и повраќав едниот тест ми е од Сабота а другиов од сабајлево подоцна добив крварење незнаж дали ми е дојдено или се работи за нешто друго како што може да се види на првиот тест има бледа линиичка многу покасно ми ги покажува резултатите ако е негативен би требало ли да не ја покажува втората линија циклусот малку ми е нередовен
Vtoriot e nevaliden,povtori go pak ama najdobro preku krv.Odi utre sabajle i ke znaesh na shto si.Krvarenjeto moze e implantacisko.A kakva boja e?
Не ми касни одприлика некаде на 28 ми треба да ми дојде поради тоа шо ми беше лошо и повраќав и затоа го направив тесто
Денес ми се појави нешто како кафенко на гаќите, не крв туку кафено... А треба да добијам на 28ми и како што ви спомнав погоре веќе 20 дена ме болат градите . Ќе ве молам за ваше мислење кое што моментално ми е повеќе од потребно... Дали мислите дека ни доаѓа бебенце?
Можно е, јас кога требаше да добијам менструација имав кафеаво и си ставив влошка и си носев до др ден влошки чекајќи да пробие менс, си тргнав влошка и тек после некој ден направив тест и беше убава црвена линија.
Женчиња вчера правев тест позитивен со едвај бледа видлива линија и правев хцг кое покажа 36.3 може сте виделе пишав на форум. Матичната ми рече понеделник да се боцнам но јас земав тестови ќе направам утре со прва утринска да видам дали е потемна ќе се боцнам сабота хцг а и понеделник. Страв ме фаќа бидејќи април имав биохемиска.. од симптоми болки во глава многу силни вчера, отечени гради и преболни брадавици и вчера и денес од време на време какп тапи благи болки од десна страна онакви како пред добивање .. ме плашат болкиве дали се нормални од вчера 70% лежам на грб со исправени или посвиткани нозе другото ми е полуседечка ..
Секој е различен со симптоми. Јас имав ненормално болка во гради откако дознав за бременоста. Ама тие болки верувај ќе ги разликуваш од ПМС ,јас буквално не можев да си ги чепнам ме болеше од облеката што ја носев. Бета треба да е сега веќе доста зголемена. Ке си видиш со тестот. Сега веќе треба да е убава црвена линија. Исклучи се и опуштено. Си имала биохемиска и не значи дека пак исто ке биде .