Мила јас бев со благи болки во лева страна , ги имав до 8ма недела, еве ме сега терам 33 недела . А за болни гради имав до 13 та недела . Со лесно нека ти е,се ќе биде во ред !
Zdravo devojki,mi kasni ciklusot do sega nikogas mi se nema sluceno sekogas mi ide tocno,pred edna nedela napraviv test bese negativen a jas uste nemam dobieno i me bolat gradite mnogu i stomakot me naboluva od vreme na vreme,so mislite dali da napravam uste eden test ili da pocekam rano e. Izvinete so e dolg postot
Направи тест повторно незнам на колку дена каснење си го направила првиот или најубаво испитај хцх ако е негативен појди си на гинеколог да видиш зашто толку ти касни
Појди си на гинеколог види што е причината за доцнење на циклусот а пред да идеш ако сакаш да си мирна боцни се ако можеш хцг или направи тест
Да било кој тест би ти покажал ако има нешто без разлика дали прва или 5та мокрача само барем да имаш размак за уринирање. Со среќа
Здраво, ден пред добивање направив тест беше позитивен, на денот на добивање добив поголем кафен исцедок и мислев добив, другиот ден имав минимално, направив пак тест и пак позитивен, уплашена сум од тој исцедок, зошто претходно имав миссед абортус, па да не се алучи нешто слично, совет акп може до пред прегледот да дадете. Фала