Zdravo dali moze edno prasanje bremena sum skoro eden mesec no eve edna nedela krvaram bez prekin deneska bev kaj mojot maticen ginekolog i ona mi rece deka sum imala spontan abortus a dali moze nekoj da mi pomogne
Па има голема концентрација на бета хцг (хормон кој укажува на бременост) па затоа одма се појави линија. Нема што да си збунета, јави се на гинеколог и со лесно
Sto mislite za kripticna bremenost ?.. kolku e cesta ?nema voopsto nikakvi simptomi li ? Kako ne go osekaat bebeto sto se dvizi vnatre vo meseto .. Inace jas nekni so bleda linija (mozebi evaporaciska) posto posle pola saat se pojavi neznam... I eve sega so mens .. mi dojde ..ama nikogas ne mi se grcel stomakot .. ovie dva dena imam mnogu silni grcevi od vreme na vreme .. ne samo vo dolniot del tuku cel stomak mi se grci
Честитки Снежана, кажи ни симптоми, кажи ни што мислиш дека направи нешто овој месец шо придонесе до бременост?
Zeni help mi docni 12 dena pred 1nedela imav kafen iscedok potocno samo na brisenje 2 3 dena negde traese dali e ovolacija ili postoi moznost za bremenost izostren miris imam i nekoi mirisi mi smetaat maticnata mi vika da pocekam da ne bila cista ne mozam da odam na pregled zosto ne e tuka maticnata a kaj zamenata ne mi se odi
Uste utre test da napravis doma.. spored toa sto go kazuvas mozno e da bilo implantacisko krvarenje ako ima neshto ke pokaze ..izvesti ne sto si napravila
Здраво! Сакам да прашам дали да пијам апче за ден потоа и колкави се шансиѕе да останам бремена? Добив менструација на 5ти октомври. Циклусот ми трае обично 27 28 до 29 дена. Денес на 4ти ден од менструација се плашоме дека дечкп ми можеби сврши вомене. Совер и шанси за бременост?
Prvo nema tuka mozebi decko ti bi trebalo da znae ako e vozrasen i obrazovan vo vrska so odnosite. Vtoro koga svrsil vo tebe? Ti velis 4 den od menstr pa ako si dobila znaci ne si bremena, ako svrsil sega dodeka imas menstr postojat mn mali sansi da si iako nisto ne e nevozmozno.
Шансите за бременост се многу мали, но не и невозможни. Иако си моментално со добиено, сперматозоидите можат да живеат и до 5 дена во тебе и доколку се деси по некоја случајност месецов да имаш рана овулација, можно е да дојде до оплодување. Пак ќе кажам, многу се мали, но секогаш постои можност. И следен пат обавезно користете заштита, за твоја безбедност пред се, а и за да ти биде мирна психата.