Благодарам Ефимија, ти посакувам исто и на тебе две цртички што побрзо. Ова е резултат на апчињата со гаранција. Имав толку јака овулација, а знам и во колку саат пукна фоликулот дури. По два саати однос со мажулето и ете се фати. Во тие плодни денови само еднаш имавме односи. Додуша цел овој месец ни беше оскуден, така се погоди
Агнес се викаа. Ќе погодиш Ефимија. И јас не верував дека од еднаш баш ќе фати. само поентата е моментот да го погодиш.Ај ќе дојде и твоето не се грижи
Уууу ама плодна година се погоди Честитки за сите мешенца, а голема среќа, плодност и радост им праќам на оние кои исчекуваат. Што поскоро да си ги видите вашите || .
Во рана бременост, односно до 8ма недела, е скоро невозможно. Зависи и каков е исцедокот, дали е поразличен од дотогаш. Ако е обичен згуснат, бел, може да се работи за инфекција. Во бременоста обично е како вода.
luge jas pak trudna vo rok od 4 meseci nezz sto da pravam vi kazav prviot pat imav mn problemi a i sega mislam taka ke bide i ke bidam prinudena pak da go napravam ona glupoto i odvratnoto (abortus)a nezz ni dali smeam i ne mi e jasno kako moze celo vreme imavme zastiten odnos i
Здраво на сите, Денес бев на преглед (неможев да дочекам да дојде повторно понеделник). Имам убави вести, ми рече дека сега сум полни пет недели и неколку дена бремена, го виде плодот...срцуле мало 6,8мм. Ми рече дека е добро и да одам за две недели да чуеме срцева акција. Се надевам се ке биде во ред и ке се израдувам и тогаш. Многу сум среќна!!! Дури се плашам од толку што се радувам!!! Поздрав!
Cestitki i od mene, se najubavo, i milo mi e sto citam vaka dobri vesti od veke nekolku sto posakuvaat i dolko ocekuvaat da stanat mamicki
Mnogu zabremeneti ima, cestitki za site, zdravje i lesna bremenost od srce, eve taman site vo isto vreme ke mozete da se konsultirate zasto site ste tuka nekade so bremenosta, isto vreme jas znaete deka veke osum meseci ocekuvam, no deneska doznav deka edinstveno po vestacki pat e mozno da bidam mamicka....kolku samo mi e tesko..no zivotot znae da zadade udar kaj sto covek najmalku se nadeva!moite rezultati super, no na maz mi mnogu mnogu ispod normala!!!! dzabe nadezi i iscekuvanja osum meseci! pozdrav do site i izvinete za ovaa negativna poraka, no morav da spodelam, cuvstvoto e ...jadno
Лори,сакав само да ти дадам подршка..Стварно ми е жал..Неколку пати почнувам да пишувам и пак бришам и решив да не ти солам памет. Лесно е на друг да му даваш памет...Верувам дека ќе направите се што е можно да ги подобрите резултатите на маж ти,а ако не,па и со ИН ВИТРО.ни прва, ни последна..еве една моја познаничка очекува тројка од овој начин...а и нас кои не ни оди така лесно,може исто да не чека...така да,не си сама.. само едно прашање,може глупаво,ама не сум информирана.при лоша сперма,ИНВИТО се прави со спермата на сопругот,но преработена како за инсеминација или преку донатор? поздрав и држи се..
Леле феминки баш ме израдувавте, им честитам на сите кои останале бремени, а оние кои се во исчекување што побргу да останат бремени. Инаку незнаете колку е убаво чувството во самата бременост па и по породувањето јас имам ќеркичка два месеца и незнаете какво ангелче е. За тоа живееме и ви посакувам среќа на сите идни мамички, а уште поголема на оние кои се обидуваат СРЕЌНО!