Pravev I vitro so donirani, denes 7 den od transfer, nemam nikakvi simptomi za bremenost osven od vreme na vreme bolka vo gradite
А зошто бараш симптоми некои немаат симптоми воопшто.Уште можеби е во процес на имплантација.Рано е за симптоми на бременост.Плус од хормоните што се примаат за ифв можат да се помешаат симптомите
Направи си денес лабоквик тест ако си имала трансфер на 5 дневен ембрион ама и да е негативен гледи на тоа со резерва не се разочарувај бидејки е уште рано.
Вчера бев на ехо, веќе потврдено. Се гледа бременост. По последна менс 4недели и 6дена. Само да биде се добро
Здраво женички имам едно прашање, од 15.10 до 20.10 гледам на календарчето дека ми биле плодни денови но 20 ми е заокружен како најплоден ден е сега незнам колку е така. Но со маж ми имавме незаштитен однос тиа период јас и осеќам кога сум во тие денови бидејќи си ги знам симптомите, е сега од тогаш па се до денес градите ме болат многу а исто така имам и благи грчеви а треба да ми дојде на 03. Дали некој има слично искуство и дали можеби се и тоа некои симптоми?♀️Дали да почекам за тест или рано е?
Почекај до ден за добивање па направи тест. За симптоми е рано, а и доста се слични со симптомите за добивање. Среќно!
dali nekoj gleda bleda crtka uste edna ili mi se pricinuva? inaku mi se pojavi posle 5 minuti 10 zato neznam bidejki i prethodno sum pravela testovi no nikogash do sega ne mi se pojavila ni po 10 min vakva crtka
gledam na upaststvoto pisuva valideno e i posle 5 min e sega neznam bas vrtev po forumov i vidov ista slucka so edna zenicka, posle nekoj den go povtorila testot crtkata i bila po jasno crvena
Невалиден резултат. Во првите 1-2 минути се чита. Се што се појави покасно не е валидно. Повтори го тестот утре со ДРУГ тест, од најефтините.
Може да се појави и за минута две, не значи дека ја нема одма во првата секунда не е валиден, ама не значи и дека секоја цртичка после 5мин е позитивен тест. И со второто не се појави баш одма, се обои контролната и сигурно поминаа минута две додека се обои и тест линијата.