Здраво феминки да ви ја раскажам накратко мојата приказна Прво инвитро -со машки фактор сме Трансфер на 5 дневен ембрион на 9.10 Прв тест 15.10 бледа линија. втор тест 20.10 потемна линија. Бета на 11 ден од трансфер 387. Докторот ми рече за 3 недели од тогаш на контрола. Во среда сум на контрола . ме буни само немам никакви симптоми дали е во ред тоа ? освен понекогаш што ми се спие. малце сум уплашена. се надевам ке е се добро .
И јас сум иста, немам никакви симптоми. Од време на време сум миле паника зошто ништо не чувствувам, ваљда нормално е уште е рано
Здраво, Со мм се обидуваме веќе некое време и овој месец прв пат ми доцни 4-5 дена. Во меѓувреме направив 2 теста и плус преку крв, но беа негативни. Закажав следната недела преглед кај матичната да видиме и на ехо дали има некоја друга причина за доцнењето доколу не се работи за бременост. Доколку не добијам до тогаш, во меѓувреме ќе направам уште еден тест, во случај да имало доцна овулација, па да било рано да покаже на тестот. Во врска со симптомите, повремени слаби грчеви, болни гради и многу слаби вртоглавици. Некоја со слично искуство? Убав ден на сите