Дали секогаш има зголемен вагинален исцедок доколку дошло до зачнување? 10 дпо сум денес, до вчера имав воденкаст исцедок денес ништо, значи ли тоа дека и од месецпв ништо? Секаде читав дека доколку дошло до бременост се зголемува исцедокот
Јас 11+3 дена денеска и овие дена два пати ми се заврти ама онака секундарна вртоглавица како вибрации осетив во главата, дури не знаев ни што ми се случи, од паника пулсот ми се качи в небо, мерев притисок 130/80 после 15 минути откако се смирив падна и пулсот и притисокот. Важам за многу голема паничарка и порано сум имала и панични напади, не ми требаше ова сега со вртоглавиците а три месеци никаков симптом немав освен на почеток изоставен апетит. Ќе направам деновиве крвна слика да не е паднато железото, пред месец дена супер беа резулатите.
Замор цветче, а и циркулацијата сега е поинаква и не прави нагли движења мене два пати така во туш кабина ми се слоши првиот пат сама бев и мн се исплашив дојдов до кревет и седнав и седев така додека се нормализирам.. После ми беше страв му викав на сопругот сама не се бањам седи на шоља ако сакаш или со отворена врата да ме слушнеш.... Поминува сега пазам не мн топла вода, не нагло наведување, станување од кревет. Немој само да паничиш.
И јас на два три пати имав забрзано чукање на срце,вртоглавица и како паника некоја да беше...мн ми е страв и мене претходно и јас имав панични напади и бев со терапија,еве скоро 4 месеци сум без терапија но ми е страв да не ми се вратат
Бидејќи имам поминато анксиозност, само ќе ти кажам дека и да почнат некои стравови и паники, веќе ќе си свесна дека се тоа и нема така лесно да те победат. Така да опушти се и максимално уживај во бременоста.
Така е мила,но знам дека стравот може ќе биде и поголем сега,тешко е да се контролира но молам господ да биде се во ред,зошто ако почнат да се враќаат искрено незнам што ќе правам
Знам дека се нормални симптоми вртоглавица, поготово овој период. Исто така мн ми е испореметено времето за спиење, навечер не спијам до 5 и кога ќе легнам др ден до 14 часот ме нема И многу слабо се движам, повеќе сум во лежечка позиција, во денот ако испешачам 10/15 мин и тоа сега на ладново и снегот ни толку некогаш. Два месеци рутата ми е спална-кујна-тоалет-спална Нека се крени снегот па да имаме некои активности оти не сме болни скраја да е
Devojki molam za mislenje! Na 21jan treba da dobijam, denes imav rozov iscedok, dali e rano za implantacisko krvarenje? Nekoj so slicno iskustvo?
Здраво дали кафеав исцедок два дена по ред може да се смета за симптом на бременост(имплантација),инаку со пцо сум не можам да следам плодни денови,обично пред циклус ме болат гради а сега не а болки имам во стомак ко да ќе ми пробие во секој момент,некој со искуство да каже какво е имплантациското по боја и колку денови обично трае?