Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Macence27

Macence27 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    14
    Dobra vecer devojki posledna menustracijata mi bese 29 January mi transection do 4 ti poldni denovi mi beja 10 11 i 12 February inaku pred da dobijam 10 dena pred menustracijata imam napnati gradi bolki vo grbot vo momentot toa go nemam inaku imam kako zolt vodinikav secret a nemam nikakva bolka od vnatre so me cesa samo odnadvor dali e toa normalno inaku se obiduvame za detence seuste nemame ni edno dali toa moze da znaci nekoj symptom za bremenost inaku treba da dojdam na 23 February ima uste 12 dena do dobivanje

2. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    827
    Па денеска е 12ти.Значи сеуште си во овулација,како можи да имаш симптоми за бременост?

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Macence27

Macence27 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    14
    До вчера ми беше грешка ми е последната дата

4. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    541
    Без разлика и да ти е до вчера, рано ти е симптоми да имаш воопшто опушти се и не читај и не барај така дополнително стрес си ствараш сама на себе.

На Rozevata и Macence27 им се допаѓа ова.
  5. Macence27

Macence27 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    14
    Ти благодарам па што бог даде убава вечер♥️

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    827
    Сеедно дали вчера или денеска.на јацеклетката и требаат 5дена да се оплоди и да се подели,и уште неколку дена да се вгнези да се имплантира во матката.Па потоа да почне да се лачи хормонот за бременост.

На imjustagirl, Macence27, Rozevata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    70
    Дали некој почуствувал промена на симптомите во рана бременост. Бремена сум 5 недела и имав така по малку болки и грчеви во долниот дел на стомакот и градите ме болеа повеќе, почнав со прогестерон вагиналитети и незнам дали има тоа некако врска но како да исчезнаа симпомите.
    Има некој искуство и дали би било ова во ред ?

8. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.996
    Не се секирај симптоми ќе има, ќе варираат. Ич не мислев тоа, си реков ау супер се осеќам како да не сум бремена и од 6та до 13 се истурив од повраќање, вртоглавици, главоболка, низок притисок... ослабев 5 кг. Така да уживај колку можеш. Сега се спремам за 7ми тоа што следи викаат се враќаат тие мачнини.

На wonder woman5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jabi

jabi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    15
    Od vaginaletite ti imaat pominato bolkite i grcevite.
    No i da se povtorat neka ne te plasi ke menuva,
    jas cela bremenost imam grcevi i bolki normalni a se si e vo red celo vreme eve vejke 9ti sum

10. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    475
    Skoro 9,ta nedela sum imav strasna glavobolka, trpev cel den cekajki da pomine, piev se na prirodna bazar I veke ne se izdrzuvase se napiv paracetamol, I'ma li nekoja steta?

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.996
    Нема штета пиј кога имаш мака не трпи. Во денот можеш 3 парацетамоли ептен ако има мака на 6-7ч разлика ете чисто да знаеш.

На *sisi* му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.801
    Допаѓања:
    16.619
    Мене некаде 12, 13та недела имав мигренозни главоболки по цела недела не се смируваше никако, а парацетамол не ми делуваше затоа што веќе главоболката беше јака не поминуваше со парацетамол. Среќа помина со ибупрофен 200мг и лежење во темно, од тогаш имам траума кога ќе ме заболи глава. Подобро земи на почеток парацетамол додека не е толку јака главоболката, отколку да трпиш, па да не ти мине и со парацетамол.

13. Macence27

Macence27 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    14
    Screenshot_20250312_174144_Chrome.jpg дали некоја членка го има користено чајот за забременување ви благодарам на одговорите