ne sekogas imam redoven ciklus znae da mi zadocni, obicno kako prv simptom za dobivanje mi se bolni gradi no sega seuste go nemam toa, samo me zagrizi bledata krv
Јас отеков ама во 9ти месец во бременоста, повеќе од симптоматично беше дека сум трудна Тоа не ми беше симптом кога останав трудна
Се пред меструација може да е симптом за добивање или бременост.Се додека не ти задоцни нема одредени симптоми.
Lujgenca bev na ginekolog mi kazaa deka nema bremenost deka vo krvta ne e videna bremenost no jas uste nemam menstruacija dobieno i toa me plazi ginekologot mi rece deka sum imala funkcionalna cista ali jas nemam nikakvi bolki dali e mozno da ima nekoj so vakvo iskustvo pa da mi pomogni fala vi zatoa sto se plasam
Мајки мене ме боли долниот дел од стомакот 2 дена веќе,треба да добијам менс.на 09.09 а две недели имав незаштитен однос со мм,незнам дали се симптоми на менс зашто за бременост мислам дека е рано да имам симптоми,ваши искуства
Zdravo na site. Po vtor pat pravam brisevi i se pojavi deka imam gardnerella i Prevotella Lactobacillus 34-36% Prethodnite brisevi isto gi imav primavme terapija Ginofix i Flazil od 400mg No eve pak se pokazaa Dali mislite deka e bezbedno i vo red za pravenje bebe? bez nikakvi simptomi sum i nemam nishto reakcii od niv
Бета провери си и ќе знаеш дали си или не бремена. И мене ми каснеше една недела, па ништо не искочи. Бета и мирна глава.
И денес уште два теста направив Шурчек - два негативни.. Вкупно 4 теста 2 на 6ти ден каснење 2 на 8ми ден... Утре пак Иначе бета преку крв само матичен може или?