Nemav od 2.8 no deneska mi dojde izgleda imav biohemiska bremenost i deneska mi dojde posle menstruacija treba da odam na kontrola da vidat za cistata dali e puknata nisto od bremenost
Направив бета 0.1 излезе, значи бременост нема.. Да си закажам јас преглед на гинеколог следната нрдела ако не дојди..
Zdravo Se javuvam.za mislenje. Mene ciklusot mi e redoven no ovoj mesec mnogu slabo ne e natural krvarenje tuku kako nekoi ostatoci bledo crveno i kafeavo. Včera napraviv test na prva proverka imaše samo mala crvena damka I go frliv ne znam da napravam test mi se sluči I porano.no utrovo go frlav ģubreto I rekov aj da proveram pak.Eve go testot.
Девојки ве молам, Прв пат правам Selfclear тест затоа чудно ми е. Линијата во кругчето е јака, јас мислам негативен е.. Во квадратот како да ми се гледа хоризонтална линија многу слаба, ама според упатството треба да биде ветикална за позитивен колку што разбрав. Ве молам видете, и мислење споделете. П.с. Каснење на циклус 13 дена.
Ништо не успевам да видам. Земи уште еден јас шур чек користев со 2те бремености ама тој директно што се моча стапчето. Или земи од најевтините лабоквик
Земи си лабоквик, немаш потреба од поскап, јас го правев неколку дена после закаснета менструација покажа многу бледа линија, тоа дека покасна овулација имам ради полицистични јајници. Вертикална е кај повеќето, повтори го за 2 дена. Кај мене пред 2 дена не покажа ништо после 2 дена многу бледа, веројатно hcg хормонот не бил покачен доволно за да покаже.
Zdravo na site. Posledna menstruacija mi zapocna na 27avg i mi zavrsi na 1vi septemvri. Nie imavme odnosi na 14ti septemvri..Dali e mozno da se zabremeni? Bidejki pishuva deka i plodnite denovi se pominati a najverojatno i ovulacijata Ne sum sigurna..dali ima nekakvi shansi za bremenost? fala vi
Epa ako na 27avg mi zapocnala i mi zavrsila na 1vi sep Neli 14 dena se brojat otkako ke ti zapocne menstruacija Mene plodni mi se pagjaat od 4ti sep do 10ti 9ti septemvri (14tiot den) kako najploden mi go dava odnosno ovulacija A nie imavme odnos na 14ti septemvri..po nekoja logika mislam deka ne se fatilo. Inaku na PC kalendar rozeviot shto e tamu si zapisuvam i gledam
Немам апликација.Се тестирав со тестови за овулација,мислам не ни мора затоа што јас скоро секогаш ја чуствувам
Нема логика има секакви примери некој има одма после циклус некој на крај на циклус нема правила.Затоа ако во моменто не сакаш да забремениш користи заштита
Зависи кога ти е овулација, ако ти била покасно можеш да забремениш. Мене лично ми е секогаш покасно и така забременив. Не секогаш е како што е по апликација, секој циклус е различен и секоја жена е различна, освен ако си следела повеќе пати со тест за овулација па да знаеш, ма да и тоа не е веродостојно. Затоа најдобро е заштита ако не планирате, затоа што не можеш да знаеш.