Здраво девојки, последна менструација имав 09.09 и овај месец требаше да добијам на 10.10 но ми доцни. Ден пред дата за добивње на бришење имав како кремов исцедок, па после два дена на бришење имав како крвави конци а од менструација ништо, тогаш имав како некој слаби менструални боли ама поќе не. Правев тест е негативен, а денес повторно на бришење како кремов исцедок. Ваше мислење и совет
Каков тест правеше ако не е тајна? Јас имав кремов исцедок ама не добив, па имам 3 годишно синче. Правев шур чек, негативен ми беше а бета преку крв 300
Да да. Требаше на 03.11 да добијам. Јас на 09.11 рано наутро имав таков исцедок. Ставив влошка реков ќе добијам. Цел ден ништо џабе ја ставив. Вечерта заспав, реков следниот ден ќе пробие. Пак ништо. Попладнето кога се вратив од работа направив тест со најефтините тестови и ми покажа бледа линија. Ќе се шлогирав кога видов. Беше премногу неочекувано од еден единствен однос по теоретски завршена овулација
А ко ти закасна не направи одма тест а јас па чекам да ми дојди за да почнам со терапија за инвитро ќе земам утре пак ќе напрам тест, можи сум имала покасна овулација хаха
А не, не правев. Ама обично знае да ми задоцни вообичаено по две три дена. Пример ако сум добила на 03.09 може да се случи да добијам на 05-06.10 (подолги циклуси имам а не на 28 дена) и тогаш не направив одма тест пример на 05.11, туку после исцедокот. Уствари чудниот исцедок мене ме натера да направам тест, а не доцнењето. Реално, да сум направела на 05.11 (требаше на 03.11 да добијам) би имала негативен тест.
Исто како и јас немам редовни циклуси , мора некој ден да закасни. Јас дека направив тест и дека негативен очекувам да ми дојди ама нема, и баш мие чудно со исцедокот, досега ако пробиваше ќе пробиеше
Утре нов тест. Најдругарски совет, земај најефтин тест. Праќам baby dust и чекам да пишеш што направи