Нема нема надеж. Како што пишала членката погоре можно е покасна овулација. А и да добиеш, ако не месецов, следниот ќе биде. Само позитивно.
Фала ви многу девојки на поддршката, се надевам тогаш дека има уште шанса и дај боже да не добијам. Ќе ве известам што ќе се случи
se obiduvame za vtoro bebce,no bezuspesno.Mi docni pet dena,pred tri nedeli ovulacija mi bese.Pred edna nedela bolki kaj leviot jajnik,dve veceri nemozam ubavo da spijam od vtarot do polovinata se me boli,deneska pak mali bolki na leviot jajnik…pred tri denapravev test negativen..ima li nekoj vaka so pozitiven test
Јас да прашам стално ми е редовен циклусот на 28 ми , на 3 Ти имавме незаштитен однос и прокрварев 12 дена порано беше по јако вториот ден и третиот ден заврши. Еве сега веќе ми касни 2 дена , имам подуеност, гадење , дали е можно да се пореметило нешто да дошло порано или може да сум бремена?
dravo devojki i zenickii mi treba vashe mislenjee pred 2i nesto nedeli bev vo plodni denovi merev i so testovi a i osetiv bolka vo jajnicite, vcera trebase da dobijam no ne dobiv sabajle koga stanav gradite mislam mi bea polni so nesto tolku mnogu sto me bolea eve i sega me bolat no po malku od sabajle.. seuste ne mi dojde.. pravev dva testa pred eden cas i dvata mislam deka bea negativni no gledav mala senka kako linija od blisku ne ja gledav koga ke go oddalecev testot se gledase.. a sinoka imav i kako bockanje vo jajnikot i toplina sega nemam nisto. . Dali na nekoj od vas mu se ima istovo sluceno? inaku da napomenam vo plodnite denovi imavme odnos so mazmi a i pijam folna kiselina. Ve molam za brz odgovor
Здравп девојки, веќе почнавме да се обидуваме за Бебац, па овој месец ептен бевме вредни односи имавме скоро на секој 2-3 дена. Треба да добијам на 9ти, овие дена имав засилени ПМС симптоми. Но веќе не . Од што немам трпение, а рано е за тест знам, решив да пишам да видам дали кај некоја можеби пред да се тестира вака и спласнале симптомите на ПМС ?
Ретко пијам апче, освен ако морам да излегувам, инаку се свиткам во некоја позиција и си ставам нешто за топлење. Еднаш од прејака болка ни апче не помогна завршив на итна.
Imam prasanje se obiduvame skoro 2 meseci za bebe i sega imam use 3 dena do ciklusot ama pocnuvam da mislam samo na toa i stres da si pravam od simptomi imam akni i cudno mnogu prv pat vaka da imam bolni gradi od vcera a od pred dve nedeli bradavicite bolni na dopir nekoj da mi kaze mislenje dodeka cekam fala mnogu
Цветче, и јас така исто чекам. Ама денес не можам да додржам и ќе направам тест. Јас очекувам околу 9-10 да добијам ама таму ми е мислата
И ја се мислам денес да направам зашто само на тоа мислам и јас хахаха, така и минатиот месец си ги поврзував симптомите ама на крај добив некако многу не се надевам искрено си велам пак со филмовите јас :/