А дали имавте чуство како стомакот да ви се влечи надолу и да ве стега исто како пред ПМС и да имате чуство како во секој момент да добиете?
Јас сум исто 6 недела и некој ден,исто како тебе сум залепена за кревет со мачнини од утро до вечер. Еден период од 5та недела до пред некој ден, имав и грчеви како за пред циклус сега и тие престанаа,чуствувам ретко како благо пецкање во матката. Инаку јас со лимон се обидувам да ги смирам мачнините,со чај од нане и почести оброци, макар и залче да е,само да не ми е празен желудникот ,оти сум нефункционална
Jas vo toj period osven blagi grcevi kako za pred dobivanje i malce osetlivi gradi nemav nikakov dr simptom, ostanatoto pocna duri vo 7ma nedela. So lesno
Исто беше и кај мене. 'забавата' ми почна во седма недела па се докај 12-13 недела - гадење, мачнини, болки во желудник. Ми помагаше вода, многу вода.
Јас сум денес точно 6 недели бремена, освен болка во гради и од време навреме ме боли долу ниско кај матката, никаков друг симптом немам... Мислите дека подоцна започнуваат симптомите ?
Јас немав симптоми до 14та недела, никакви освен болка во стомакот како пред добивање. Уживај си не ги барај најарно е
Уживај и моли се да ги немаш ..стварно е мн подобро да немаш јас со првата бременост повраќав ,а сега воопшто ништо , освен гради што ме болат ,а 11 недела сум
Јас овие денови дознав дека сум трудна. Ме интересира се брои од последна менструација кога сум добила? Матичната ми закажа прв преглед следна недела а само фемибион1 пијам
Здраво девојки Се спремам за инвитро, но ми доцни, обично на 28ден добивам, а веќе 32ден ми е. Тестот го имав дома, рок му пишува до 01.2026 Дали само јас гледам втора бледа црта,или?
Позитивен е, нема врска што е со истечен рок. Мислам дека ако не си трудна нема да покаже позитивен само заради тоа што пред 2 месеци му истекол рокот.
Ќе го повторам секако попладне,ќе одам до аптека да купам. Само не ми се верува бидејќи 6 год се обидуваме за бебе.
Повтори го веднаш. Купи најефтин тест од аптека. Не чекај до утре за прва урина, нема потреба. Позитивен е овој. Пушти ни сличе од новиот