Направи го новиот уште одма кога ќе го купиш. Доволно ти касни за да не мора да го правиш со прва урина, ќе покаже и вака одма.
Овој што има втора цртка е посензитивен од Sure Chek. Утре сабајле земи пак од тој и тестирај се, цртката треба да биде малце потемна од денес.
Laboquick е првиот? Тој е доста сензитивен и точен тест. Ако имаш од него направи и утре, треба да се познава поубаво. Ако не боцни се и за бета, помирна ќе си. Со среќа
Аиииии Шо да си паметна .... Шур чек се ужас! На бета 300 имав негативен тест со шур. Позитивен ти е тестот. Шо ќе речи лабоквик е точно. Односно тој, и оние лентичките се најточни тестови. Повтори го утре, пак попладне пак со лабоквик, треба да е потемна малку. Или ако си во можност боцни се за бета во некоја лабораторија. Со лесно
Какво трпење ептен се радуваме кога ќе видиме тестчиња со две цртки. Се радувам на секоја бременост подеднакво, но особено ми се драги вакви Господови чуда кај паровите кои спремаат вонтелесно оплодување. Едвај чекаме утре
Дури и не е баш бледа, убаво се гледа... Јас на истиов уште побледа имав Најубаво ми покажа Би сејф (оној што е со 2 теста како лентички). Дај боже да е успешна бременост
Утре да ни пуштиш нова слика со убави две цртки а за лекар за отприлика 10 дена на ехо во меѓувреме земи си пренатални витамини
helouu zhenicki ovoj mesec so maz mi bevme dosta aktivni, na 17ti imav bolka vo desniot jajnik a na 18ti i 19ti pozitivni ovulaciski testovi. Na 23ti mart imav tapo custvo dole na sredina vo stomakot kaj matkata i istata vecer toplina na toa mesto. Na 24ti vecerta mi pocnaa grcevi isti kako pms i me pratea cel den od sabajle do vecer i na 25ti mart. Istata vecer na 25ti imav mnogu bel iscedok bez miris. Toa se slucuvase 9 ili 10 dena pred ciklus od togash navaki osven povremeni grcevi ili peckanje vo desen jajnik drug simptom nemam. Dali nekoja od vas imala slicni simptomi pred da do ie pozitiven test, inaku imam uste nekoj den do ciklus. Neznam zosto ama imam custvo deka nesto se slucuva ubavo.
Три дена пред да имам позитивен тест имав таков исцедок, никакви симптоми немав освен болка во градите(што никогаш не ме болеле), 16.5 месеци е малата.
Ќе го повторам утре секако. Е сега мојата работа е таква,тешка физичка работа е, а за боледување ми е некако рано,но со оглед на спонтаниот што го имав пред 6год, сега се плашам, а не сакам сеуште да знаат таму и што да правам не знам