Со години пишуваш низ темиве за бременост. Бременоста треба да е посакувана од двете страни, не само од твојата. Затоа седни и размисли која ти е поентата на посакуваната бременост, ако дечко ти не сака. На крајот на приказната, само децата патат.
Девојче не се објаснувај на рандом ликови.Не гледаш дека првото што го знаат е да осудат некого.Твој живот твој избор
Па ти свесно си дозволила да имаш незаштитен однос, а знаеш дека тој не сака дете. Мислиш играчка е дете да имаш? Знаеш што значи сама дете да гледаш девојче? Размисли следен пат пред да имаш незаштитен однос, со кого имаш, и дали тој ќе го сака детето, ако се случи бременост, не е само да се роди детето и после да пати во токсична средина. Размисли, убаво те советуваат, само ти гледаш со розови очила.
@DragonA420 Седни размисли малку, детето не е играчка да го родиш само и да го имаш.. Прво тој не сака дете не е спремен да биде татко, друго кај ќе го чувате тоа дете кога стамбено прашање немате решено, бев студент до пред година дена и студен не е способен сам да се чува и да учи факс а не уште дете да чува..
Па за тоа јас и дадов уште пред неколку дена мислење.А на крај и дечково ако не е спремен,нека си стави кондом
Е добро де Ке родиш дете од татко шо не сака дете Тргната си у лов на "татково" Се гледа одалеку не само јас и други ти пишаа помазно само Шо те вреѓа вистината
Кој и кажа да абортира ? Ја и пишав две можности или ке абортира или ке роде дете на студент шо неќе дете сега Ама она се фати за абортусот да дискутира Оти не дискутира за тоа да роде дете на студент шо неќе дете Оти не и одговара муабетот Живее у розев свет завршена средно ни работе ни учи и само дете и е у умот и како да го земе студентот за маж читај да му спакува бременост И он е крив Ако не сака дете стаби кондом ебати коњот ебате Дефинитивно и психички не е ок Па ако сакате и распнете ме ми е гајле вистината е таа
Па она нека не дозволува односи без заштита, јас не рабирам како може некој нешто со сила да ја натера.
Никого немам намера да распнам ни неа ни тебе не е моја работа.Ако така решила кои сме ние пак да судиме.Совет и дадовме,останатото е нејзино
Ами даваш совет реален она не прифака совет Врзано и е у глава да роде дете од овој шо неќе дете И да роде и да се,земат незнам како не и е јасно дека унапред е осуден на пропаст Дете се праве од љубов и кога и ДВАЈЦАТА сакат Ако еден не сака тука не е чиста ситуација и седнуваш и размислуваш -чекај кај терам јас кај воде сето ова
Епа добро, супер. Нека роди дете на некој што не сакал, отворено и кажал дека не сака, а оваа праи тестови за овулација, и чека од Господ да забремени со предсемена течност, на 22 години. Јас не судам, само давам совет, искрено и ми е гајле што ќе прави, само кажувам дека дете да чуваш и гледаш сам, воопшто не е лесно и едноставно, ама продавање ум на 22 годишни...
Само што во овој случај се работи за дете кое не барало да се роди како грешка на која треба некој да учи.