Zenski, eve posle nedela dena kontrola. Doktorot kaza deka ne sum 7ma nedela kko spored kalendarot nego 5ta sum posle 7-14 dena ke odime za da go vidime bebko i srceva reakcija
Да! Се гледа втора линија. Ако не ти е мака, сликни го само тестот, од поблиску, без масата. Подобро ќе се гледа.
Здраво. Овој циклус пиев кломифан 2х1 . Имав два фолекула , подоцна на контрола се провери дека се пукнати. Правев тест за бременост но малце порано па ме интересира мислење, бидејки има една бледа линија
Ти во никој случај не треба да мислиш на раѓање во моментов. Шо ти е? Сакаш да го заробиш дечкото или што ти е финтата? Ти ни факултет немаш, живееш со твоите, кој ќе го финансира тоа дете, баба и дедо? Сакаш тоа дете да дојде на светов сакано или од старт осудено на мала алиментација и пензијата на твоите? Прво среди си ги приоритетите. Најди работа. Најди дечко што ќе го сака истото како и ти. Очигледно дечко ти е постабилен од тебе и треба да го послушаш и да не си играш со вакви сериозни теми, за кои очигледно по коментариве не си зрела доволно. Се надевам ќе биде паметен и ќе стаи кондом оти очигледно ти верува, а не треба. И ај ве молам со бранењево што ви е? Да дојде маж и да рече жена му нејќе деца ама тој намерно го вади кондомот пред крај за да ја забремени имаше на клада да го стаите и ниедна немаше да рече абе негов живот е остајте го. И да, ако забремениш во ваква ситуација најдобра одлука за сите ќе ти биде да абортираш. I said what I said.
V denes napraviv, izleze megativen? Dali e mozno da e lazno negativen, da e rano? Treba da dobijam sreda, koga pak da povtoram? Off
Можеби најубаво да си испиташ бета утре или подобро во понеделник, така ќе бидеш посигурна на што си и да не си правиш непотребни стресови со ова тестовите Ти посакувам среќа ❤️
jas se izvinuvam povtorno, imam grcevi kako menstrualni joga bev na kontrola doktorot mi gi dade ovie apcinja pijam po edno na den ama povtorno imam.Kaza deka bilo normalno imak imam dr telo vo mene i se siri matka ama mi e strav da ne pometnam
Менструални тегоби се нормални низ цела бременост, најизразени се во прв триместар. Магнезиум пиј повеќе, и овие ќе ти помогнат, од еднаш пиење ништо не може да осетиш.
Да исто ќе то потврдам дека благо болки така како менструални се скроз нормални. матка се шири, органи се поместуваат, хормони се менуваат. Можни се болки и во препони, затегање во долниот дел од стомакот.
Направив денес тест, за жал негативен ми е, денес треба да добијам. Ајде здравје следен пат може ќе видам 2 цртички.
Здраво девојки,да прашам дали сте имале како менс. болка за време на овулација и дали сте имале некои симптоми?
Јас немам никогаш ни овулациски болки ни менструални, за време на имплатација овој пат имав болки и ми беше чудно ама овулациски не само за овулациски не е симптом на бременост.