Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.422
    Ако не свршил во тебе и ако сте немале повторен однос, шансите за забременување се скоро никакви :!: А, спречување нема, касно е веќе :wasntme:

2. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Фала ти за одвоеното време ..... Мислам дека не сврши во мене ама мислам??? А може и само претерувам а повторн однос немаше .... Ама мислите ми се таму пред ден два осетив болки некои во стомавот кои што ми се познати при настинка т.е измрзната кога сум ... ама сум опседната деновиве па некако сакам да дознаам што точно е ама тешко ке чекаме менус да добијам па потоа што биде тоа фала ти уште еднаш

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.422
    Нема тука мислиш не мислиш, или свршил во тебе или не, па побогу се осеќа тоа :D прашај си го и дечкото за сигурно :P

4. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Тоа сигурно уште сега ке го прашам прв пат се наогам во ваква ситуација за тоа и испомешано ми е се

5. sun-slim20

sun-slim20 Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Истото ми се случува и мене... не можам да спијам со денови и собирам храброст да купам тест а одговорот не сакам да биде позитивен :) Ми доцни речиси 20 дена... ми се има случувано и порано но овојпат ми е навистина загрижувачко. Сакам да се надоврзам дека навистина веке ми влегува во психата преоптеретена сум со тоа.. Осеќам благи болки во делот на јајниците и ме интересира дали доколку една жена/девојка пред да остане трудна треба да го има излечено белото прање, или може да го има и во текот на бременоста...И ако има некој искуство кои симптоми се јавуваат во првиот месец од бременост..Освен задоцнета менструација и отечени гради...

6. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    Ова го имам спомнато во една друга тема но јас си ги препознав своите симптоми во тоа ти што го напиша кога се двоумев дали сум бремена. Очекував да добијам бидејќи имав благи болки во јајниците, од ич никаде ми се појави бело прање ( што сега го снема)а ја на секој минут трчај во тоалет леле сум добила кога лажна тревога , болки во половината и болни и отечени гради. Воопшто не ми се гадеше нити пак сега ( а бремена сум веќе седма недела ) Препорачувам тестче.. Веднаш и тоа со однос на деновите на доцнењето.

7. Kostadinska

Kostadinska Нов член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Mi docni menestracijata veke tocno edna nedela. Ne sum imala odnosi so nikogo. Ova mi e 3-ti mesec sto trebase da dobijam menestruacija od pocetokot. dolniot del na stomakot mi e malku izduvan mozno li e da sum bremena? :|

8. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057
    па нели не си имала односи, како да си бремена?

9. Kostadinska

Kostadinska Нов член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Mi ne sum imala ama od griza na se pomisluvam! :(

10. olence86

olence86 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    91
    Kostadinska , ako ne si imala odnosi togas nema nikakvi sansi da si bremena.
    Menstruacija sto ti docni najverojatno si pod stres ili nervoza.
    Pozdrav

11. Kostadinska

Kostadinska Нов член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Vi blagodaram mnogu. Da navistina sum pod stres i nervoza od ucilisteto i ocenite :(
    Pozz Ve Sakam! :)

12. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Bi sakala da prasam znaci decko mi ne svrsil vo mene , no gradite gi osekam poduveni i stomahot.... sto moze da e ????

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не е возможно после толку кратко време од односот да имаш такви симптоми на бременост. Или си умислуваш или дека треба да добиеш те болат градите и ти е подуен стомакот! Сигурно нема по 1 недела одма да почнат да ти растат градите и да ти се пунат со млеко! Олабави се, не си трудна. Почекај види прво дали ќе ти доцни менстурацијата па после направи тест.
    А за другото девојче што прашуваше, без сексуален однос неможеш да забремениш, освен ако не си Дева Марија!

На sun-slim20 и kravce им се допаѓа ова.
  14. fosil4e1

fosil4e1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    1

godinite tocni ti se?

15. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Сум слим зголемено бело прање е еден од првите симптоми на бременост како и болки во долниот дел на стомакот. Мислам дека не треба да чекаш повеќе, земи си тест и не се измачувај. Или џа или бу, барем ќе знаеш на што си.

На LolitasLola и sun-slim20 им се допаѓа ова.
  16. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057
    Па како така чекате долго време. Ако не сакате да сте бремени, дознајте го тоа по со време,па да можете да реагирате(не дај Боже, абортус и сл).

17. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ти по тоа што го имаш како да си бремена па тоа се симптомите а и гадење и повраќање или пак зголемен апетит. абе дознај си во скоро време не чекај

На ligla му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Fala za mislenjeto.... Pa moze i izmisluvam samo zs deneska gledav menstruacija dobivam nekade izmegu 21 den pa se do 27den ... pa tuka nekade sum moze i predmenstrualni simptomi se...ama nekako se plasam ... sepak fala za odvoenoto vreme .... ostanuva da si cekam :) pozz

19. Kostadinska

Kostadinska Нов член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Pa kako mislis ako ne sum Deva Marija?

20. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Ti devojce kolku godini imas ako nee e tajna ??? Zs ne si bas jasna ??

На Kostadinska му/ѝ се допаѓа ова.