тестот е точен може да биде само лазно негатвен ако си го прерано направила,ако си го направила после задоцнувањето сигурно точно покажала за тоа не се нервирај ако не т дојде еве утре купи нов и повори го ама мислам нема место тука за паника,психата влијае на се срекно
Драги феминки, Имам едно прашање и би сакала да ми одговорите! Овие денови ми се плодни, имам овулација( мислам дека се плодни според датумот на добивање менструација)и вчера со маж ми имавме незаштитен однос ( пробуваме да останам бремена ). Денеска некако чудно се чувствувам. Знам дека нема шанси за кратко време да знам дали сум бремена или не, но сепак цел ден ме болат јајниците. Имам грчеви понекогаш исти како оние кога треба да добијам. Дали знаете што би можело да значи тоа???
Од овулацијата ти е, тогаш болат јајници. Дури и да си останала бремена, нема шанси уште сега да осетиш нешто, за две недели најмалку.
Тантела, ЧЕСТИТО за бременоста, со лесно да си ја износиш,никаков проблем даа немаш...Сега уживај во наредните 9 месеци
фала ви на сите ме интересира дали има некоја да ми препорача добар гинеклог јас бев во букурешт ама не сум задоволна од услугата...ви благодарам однапред
feminki ve molam za pomos imavme nezastiten odnos so decko mi na 12ti bas vo plodnite denovi i denes imav krvarenje ama mnogu malku, a osekam bolki kaj jajnicite... ima li nekoj slicno iskustvo? dali e mozno da sum bremena?
Значи да не можиш да се изначудиш со некои...! Некои мака мачиме со душа едвај чекаме да забремениме, некои ЌЕ СЕ ОТЕПАЛЕ, ЌЕ ПОБУДАЛЕЛЕ ИТН ИТН ако биле бремени! Па алооо, заштитетеси се малце повеќе или крајно не трчајте да имате однос ако потоа се каете! Многу негативно влијаете на нас кои сакаме да останеме бремени знаејќи дека не можиме а сакаме, а вие можете а не сакате! И што потоа, ќе трчате за абортус?! Некој сонува да роди дете, аман!!!
bas taka, ne samo sto negativno vlijaat tuku i ne povreduvaat nesvesno, samo toa cuvstvo mozeme samo nie da go razbereme vo nas, koi sakame a ne mozeme!
Па стварно веќе неможам да ги разберам! Ако не си подготвен не скокај преку ред! Малце избегав од темата со ком. ама неможев да се воздржам да не искоментирам! Да не сакаш да го родиш тоа мало невино суштество а можиш, и згора на тоа да ги труеш другите со „ќе побудалам, ќе се пореметам“ а само тие знаат како им е тешко, па вие бре дефинитивно сте и побудалени и пореметени!!!
Честитам!!!!Те очекуваат 3 месеци лошење,3 месеци прејадување и 3 месеци нон -стоп мочкање за на крај награда-бебушче
Девојки, За колку дена после незаштитен однос може да дознаам дели сум бремена или не? Дали после 5 дена по односот на тест се покажува бременоста?