А зошто му дозволуваш да ти пишува? Што има тој тебе да ти пишува верен? Те остави така и го читаш? Прво него блок и бриши го од секаде па, лепо фино со другарки и другари па, после некој момак сам ќе налета.
некако даваш слика како да си во безизлезна ситуација па бараш совет! Пред некој ден на фб ми пиши еден дечко а пред некоја недела се вери со девојка му , па слики на фб колку се срекни и весели а он ми пише мене ?! Така и бившиот твој , си троши време си пиши а ти можит се надеваш на него , но едно ке ти кажам Имало Господ за тебе што те отргнал од таков нестабилен човек! Ке видиш дека ке најдеш друг , и некој нов кога најмалку ке помислиш дека повторно би се заљубила! Не пиши со бившиот , готово е! Сврти нов лист! Ново поглавје во животот! Се најдобро
Јас ќе ти речам само една стара прилепска - тури му ...... на тој што те напуштил! ПОД ИТНО!! Или ќе му бидиш само љубовница на бившиот дечко. А инаку за други мажи - уживај, никој не те форсира да одма и ти сега најдиш некој, одма - сместа....Излегвај, дружи се, запознавај нови мажи. Другото е се спонтано и верувај ќе биди се ок. А оној идиот нека шета. И запамти ми ја старата прилепска хахах