Те ставил на тест! Пошо си паднала на тестот со бришењето на разговорот, добил до знаење дека прифаќаш се, дури и бришење на ваши лични муабети. Или во превод, правиш се за него. Голем turn off за машките. Затоа ти рекол дека "си испаднала полесна од тоа што те мислел".
Кој клошарски муабет. Значи да му се згади на човек од вас. @Milaa111 you dodged a bullet honey! Дечкото е сељак, мрсно, неизживеано синдромче на мало к*уре. Нема што да ти е криво, биди среќна што не ти се закачил психопатот. П. С. Мене некој ќе ми каже да бришам муабет не би. 1. Не знам зошто бара (би го прашала пред се ама се сомневам во искреноста) 2. Тоа е големо црвено знаменце.
Бегај од таквите, подобро ништо што не испаднало, кој е тој тебе да ти кажува да бришиш, очигледно е дека е манипулатор. Сака да види дали ќе го послушаш. Кога најмалку се надеваш ќе ти се случи нешто убаво
Си се спасила девојчее. Што се не го гази световв, затоа јас овие онлајн запознавања не ги сакам и сум олд скулл за вакви работи. Во иднина би те советувала да бидеш внимателна со кого излегуваш и да не бидеш толку наивна. Секако не си ти виновна во ситуацијава и нема потреба да се обвинуваш, секакви психопати ги има.
Ништо... Друг пат внимавај со кого правиш муабет, и многу лични муабети -НЕ! Треба да се видите едно 10 пати, па после постепено да разговарате за љубовни врски. Мислам, нападно доаѓа уште недоволно запознаени и да се зборува за сериозна врска.
Дали излегол само со цел да го избришеш разговорот од страв ако има девојка за да не и го пратиш или некој да не го дознае шо пишувал? Зар? Јас мислам тоа било финтата,а не некој си тест шо ти си го паднала за моралност. Хахах Свашта.
Prekinav da sum opsednata so toa da imam nekoj. Singl sum i kraj. Mnogu mi e polesno na glavata i mnoooogu pomalku nervozi imam. Ne e se vo zivotot da imas nekoj.
Точно дека не е, животот е многу повеќе од тоа. Сепак јас сум убедена дека нема ова да трае засекогаш. И ние што сме сингл нема да бидеме така засекогаш но до тогаш може да уживаме во животот и да се радуваме на нештата што ги имаме. Полесно е штом си во таа фаза и скроз те рабирам ама се се менува и овој период ќе помине.
Vaka devojki si pisuvam so eden decko saka da pieme kafe no ima nekoi ispadi na ljubomora uste na chat sto da pravam?
Ne mi se verva deka ke pomine, premnogu e natalozeno gnev i iritacija i strav za nesto sledno da se sluci. Ne sakam na nekoj da mu se isponashvam zaradi losho minato iskustvo. I iskreno mozam samo da dobijam kloca ako toa go pravam na bilo koj. Taka da....
Не е ич нормално. Јас не би испаднала на кафе, тој ако уште сега е љубоморен, а ни на кафе не сте биле, не знам што останува за понатаму.