Sedite na samo so masko sto postojano vi dava znaci deka ve svigja. Muabetite edno po drugo sami se nizat, nasmevki, zabavno, ne pomisluvate ni na telefomi tuku uzivate. Doagja treta licnost i se stanuva porazlicno. Se pocesto poglednuvate vo telefoni, se sozdavaat neprijatni tisini… Stom taa licnost zaminuva pak se pocnuva po staro… Kako ova go tolkuvate
Па некој му дозволил да седне на таа маса треба во таква ситуација да се каже имаат некаков муабет и дека во друга во друга прилика ќе седат со таа личност заедно
Rabotam, nekogas i po cel den. Taka ke se premoram i ne mislam na osamenosta. Baj d vej, podobro osamenosta otkolku nekoj da te grizi za zdiger
Дали е нормално да почнам да се плашам дека никогаш нема да се заљубам? Имам муабет со стварно океј луѓе, имам и излезено и се идело топ ама едноставно ако не почувствувам некоја искра во мене во рок од 15мин не ми е тоа тоа, нема шанса да успее па сакал и светот да го преврти за мене. Стварно ми е страв дека никогаш нема да се случи и некогаш се чувствувам како јас да си имам проблем зошто не можам да дадам шанса на некого.
Здраво на сите, Ако некој може да ми помогни со еден мал мој проблем би му бил многу благодарен. Јас сум сингл, додавам некои девојки што ми се допаѓаат од Фејсбук, некои од нив ме прифаќаат за пријател, за некои уште чекам. Им пишувам "здраво" на овие што ме прифатиле, ми маваат seen и толку ништо не враќаат...Ова ми се случува повеќе пати, незнам во што ја правам грешката..или сум некој баксуз па на сите што им пишав имаат дечковци..Што мислите?
Еден мој искраен совет не барај девојка преку социјални мрежи, пробај да им пристапуваш во живо. Кога ќе излезеш и ти се допадне некое девојче пристапи му. Ќе видат дека си храбар и им пристапуваш, само културно пристапување, а тоа е нивно дали ќе сакаат да се запознаат со тебе.
Јас никогаш не враќам на непознати на социјални мрежи. Не знаеш кој се крие зад профилот. Пробај да запознаеш некоја преку заеднички пријатели, работно место, хоби, училиште/факултет….дури и само ред муабет во живо, па дури потоа пристап на социјални мрежи. Не би се согласила со членот погоре, да приоѓаш на девојче што воопшто не го познаваш, без “посредник” во живо. Мене, а и многу други, би ми било многу непријатно и дури страв.