Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Синдромот на „сама си го барала“ и искуства со сексуално вознемирување

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 17 јуни 2018.

1. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    700
    Нека им се врати се исто до детал :) Стока малоумна.

На Ekvador и Cvekarka им се допаѓа ова.
  2. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.567
    Не се секирај. Најчесто карма ис а бич ,па им се враќа со иста мера ,па да видиме тогаш "дали они се криви" .
    Боже свашта.
    Како бе вакви коментари....

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. _beautyy_

_beautyy_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.486
    Само пазете се и од манијаците по автобус. Некогаш не се забележуваат, но ги има на секој чекор.

Ми се случи еднаш мене таква случка. Автобусот беше полу-празен и еден манијак(постар маж, но не му го видов лицето) застана веднаш до мене, потоа откако се наполни автобусот немаше место ни за дишење и тој застана веднаш позади мене и беше буквално залепен. Првично мислев ај нема место, но потоа видов дека никој не е толку блиску залепен како овој психопат до мене. Од нервоза и страв не успеав никако да реагирам, бидејки до сега во градски превоз никогаш не ми се случило вакво нешто.
    На првата станица истрчав откако приметив што прави и веќе не стапнувам во автобус, но криво ми е што не го извреѓав и требаше да го посрамотам. Од нервоза ништо не превземав.

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.