Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Синдром - "Што ќе кажат луѓето"

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од iloveyou29, 29 август 2018.

1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Немаш право да кажуваш некому како да се облекува. Имаш право да ти е смешно као се облекол некој :D

2. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    јас мислам дека треба да се облечат луѓето за во јавност, да носат алишта, а какви - нивна работа.
    дури чинам имаше случаи голи луѓе по улица ги прибираа за во лудница... поетски, нема што... од улица во лудница...

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.697
    Кој како сака нека се облекува. Јас можам само да искоментирам дали таа облека на мене ми се допаѓа. Односно.....дали јас би се облекла така или не. Сепак имаме право на модна критика.

А дали луѓето мислат дека јас не треба да носам шалвари затоа што на нив не им се допаѓаат, мене баш ми е гајле. На некои луѓе не можеш устата да им ја затвориш.

4. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Не страдам од овој синдром.
    Колку побрзо ги препознаете симптомите и се ослободите од нив, толку е посигурна прогнозата за среќа ;)

5. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    дефитивно не, кога престанувате да зборите за луѓето да оговарате тогаш престанува да ве занима и туѓото мислење.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    3.681
    Порано страдав и се замарав многу, дури и кога ке прикачев слика на социјалните мрежи се оптеретував што ќе кажст луѓето за сликата значи до толку многу се оптеретував, но веќе не се замарам кој што сака нека си збори, што и да направиш луѓето секако ќе зборуваат.

На mode-kristina му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Никогаш не се замарав со тоа. Никогаш. И тетин ми го сметав за паметен човек и го прашав зошто мора да се однесуваме како да живееме за луѓето, зошто треба да ни е битно тоа? И тетин ми вика затоа што живееш со луѓе, немој да ми кажеш дека за себе си се дотеруваш, може за себе, ама пак сакаш некој и да те види, ете затоа. Од тогаш не мислам дека е толку паметен.